5 Ιουν 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Τρίτη 5 Ιουνίου)

155 Σουηδία - Σερβία 
Πρόκειται για ένα ακόμα φιλικό ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η Σουηδία είναι η ομάδα που ψάχνει τα πατήματα της πριν ταξιδέψει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Οι Σουηδοί γνωρίζουν ότι έχουν να παίξουν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και απόψε το ματς απέναντι στους Σέρβους αποτελεί την τελευταία πρόβα τζενεράλε πριν τα επίσημα ματς.  
Πρόταση: 1

160  Ισλανδία U21 - Αζερμπαϊτζάν U21 
Το μοναδικό κίνητρο που μπορεί να υπάρχει για Ισλανδία και Αζερμπαϊτζάν είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όγδοο προκριματικό όμιλο των U21, με τις δύο ομάδες να έχουν, όπως αναμενόταν, ρυθμιστικό παρά πρωταγωνιστικό ρόλο.  
Πρόταση: γκολ/γκολ


159 Γαλλία - Εσθονία 
Είκοσι ματς αήττητη συμπλήρωσε η Γαλλία, έχοντας 14 νίκες και 6 ισοπαλίες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Η Αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Λοράν Μπλαν, κάποια πράγματα μπήκαν στην θέση τους.  
Πρόταση: 1

157 Τουρκία - Ουκρανία 
ν μη τι άλλο μπορεί η Τουρκία να μην μετέχει στα τελικά του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος, εντούτοις έστω και στα φιλικά ματς που έχει δώσει ,δείχνει εξαιρετική συμπεριφορά. Τελευταίο δείγμα γραφής είχαμε στο φιλικό με την Πορτογαλία, την οποία κέρδισε με 1-3. Μπορεί να λείπουν οι μεγάλοι σταρ του παρελθόντος, εντούτοις οι γείτονες δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν πρόκριση στο Μουντιάλ, του 2014.  
Πρόταση: over

              Καλά Κέρδη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου