18 Μαΐ 2012

Oι προτάσεις του beBETo (Παρασκευή 18 Μαι)

204 Κλερμόν – Λαβάλ 
Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα παικτών και τεχνικής ηγεσίας της Κλερμόν, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια. Έκανε πολύ άσχημο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, ενώ και στα τελευταία ματς, όπου κρίνονταν τα πάντα, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.  
Πρόταση: X2

209 Ρεμς – Λανς 
Πάρτυ ανόδου διοργανώνει απόψε η Ρεμς, η οποία θα πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους της την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μετά από 33 χρόνια οι γηπεδούχοι, που ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε στον πρώτο τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών, ανεβαίνουν και πλέον ετοιμάζουν τα σχέδια τους για το πώς θα μπορέσουν να σταθούν στα μεγάλα σαλόνια.  
Πρόταση: 1

205 Λε Μαν – Άρλ 
Δύσκολα θα υποβιβαστεί η Λε Μαν, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να χάσει από την Αρλ και ταυτόχρονα η Μετζ να κερδίσει με 13 γκολ διαφορά την αντίπαλο της. Κάτι που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει ποτέ.  
Πρόταση: 2

201 Χάμαρμπι - Ασιρίσκα 
Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Χάμαρμπι και την Ασιρίσκα ολοκληρώνει το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, με τους γηπεδούχους, να βλέπουν από χθες, έστω και με ένα ματς λιγότερο, την πλάτη της Έστερ.  
Πρόταση: 1

              Kαλά Κέρδη !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου