16 Μαΐ 2012

Oι προτάσεις του beBETo (Τετάρτη 16 Μαι)

111 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
 ελευταίο χαρτί τόσο για τον Ατρόμητο που θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση στα πλει-οφ όσο και για τον Παναθηναϊκό που με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για να πάρει την πρώτη θεση και να κουνήσει σεντόνι.
ΠΡΟΤΑΣΗ:   Χ


116  Χάκα - Ελσίνκι
Η πρωταθλήτρια Ελσίνκι κέρδισε εύκολα, όπως αναμενόταν, το Σάββατο που μας πέρασε την Κουόπιο (2-0) και παρέμεινε, έστω και με ένα ματς περισσότερο, στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμή με τις Ίντερ Τούρκου και Μιλικόσκι. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Άντι Μούρινεν η Χάκα.
ΠΡΟΤΑΣΗ:   2


131 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Ντέρμπι Δικεφάλων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τις δύο ομάδες να περιμένουν αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και με νίκη να βρεθούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας των πλει-οφ ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο για την έξοδο στο νέο Τσάμπιονς λιγκ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


139 Τρέλεμποργκ - Μπράγκε
Πολύ μέτριο το ξεκίνημα για τις Τρέλεμποργκ και Μπράγκε, οι οποίες βρίσκονται αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να προσφέρεται περισσότερο για ποντάρισμα σε κάποιο ειδικό στοίχημα τερμάτων παρά επιλέγοντας το οποιοδήποτε σημείο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver


136 Γιόνσεπινγκ - Ούμεα
Η επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο σήμερα για την Γιόνσεπινγκ, η οποία μετά την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε την επαφή της με τους πρωτοπόρους. Ο αντίπαλος σήμερα είναι, θεωρητικά, στα μέτρα της, φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη, Ούμεα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ημίχρονο/ 1 τελικό


137 Λιουνγκσκίλε - Βάρμπεργκ
Οι Λιουνγκσκίλε και Βάρμπεργκ συνθέτουν ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι στο σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ισοπαλία στη έδρα της Μπράγκε (1-1) και τους νεοφώτιστους από πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ντέγκερφορς.
ΠΡΟΤΑΣΗ: γκόλ / γκόλ


151 Λουκέρνη - Βασιλεία (τελικός κυπέλλου)
Στο «STADE DE SUISSΕ» της Βέρνης, η φετινή πρωταθλήτρια, Βασιλεία και η Λουκέρνη θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς στην Ελβετία. Σε τελικούς, βέβαια, συνηθίζουμε να λέμε πως δεν υπάρχουν φαβορί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, φαίνεται πως υπάρχει και αυτό δεν είναι άλλο από την Βασιλεία, η οποία κατέκτησε δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2


            Καλά Κέρδη !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου