9 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Tετάρτη 9 Μαι)

108 Μπέρμπιγχαμ- Μπλάκπουλ 
Η Μπέρμπιγχαμ αντιμετωπίζει την Μπλάκπουλ στην ρεβάνς του 0-1 που έχασε στον πρώτο ημιτελικό των μπαράζ από τους «πορτοκαλί» στο Bloomfield.
Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ που πέτυχε δυο νίκες απέναντι στην Κάρντιφ στον άλλο ημιτελικό.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ

107 Ατλέτικο – Μπιλμπάο 
Για 7η φορά στην ιστορία των Ευρωπαϊκών κυπέλλων θα δούμε μία εμφύλια «ισπανική μάχη». Μπιλμπάο και Ατλέτικο έδειξαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Ισπανίας να φορμαρίζοντε και αυτό είχε ευρωπαϊκό αντίκτυπο. Έφτασαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και από ότι φάνηκε , πέρα για πέρα δίκαια
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ

104 Κουόπιο - Μάριεχαμν 
Η Κουόπιο, η οποία δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, συνθέτει  με την σκληροτράχηλη Μάριεχαμν, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της προ ημιτελικής φάσης του κυπέλλου στην Φινλανδία.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ

105 Χόνκα - Βάασα 
Η Χόνκα είναι για την ώρα η απογοήτευση αυτών των πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Παρόλα αυτά, τόσο στο κύπελλο όσο και στο Λιγκ Καπ  τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί φθάνοντας συχνά σε τελικούς. Δεν είναι απίθανο, μάλιστα,  να φτάσει  και φέτος μακριά,  αν καταφέρει να ξεπεράσει σήμερα το εντός έδρας εμπόδιο της Βάασα.
ΠΡΟΤΑΣΗ:  1

              Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου