7 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Δευτέρα 7 Μαι)

485 Έστερ – Χάλμσταντ 
Τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και η ισοπαλία στην έδρα της Γιόνσεπινγκ την προηγούμενη εβδομάδα, ο μέχρι τώρα απολογισμός για την ομάδα του Ρόαρ Χάνσεν. Το τελικό 3-3, στην έδρα της Γιόνσεπινγκ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, χωρίς υπερβολή και νίκη.
Πρόταση: 1

487 Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ 
Ένα αρκετά δυνατό τεστ σήμερα για την πρωτοπόρο του Σουηδικού πρωταθλήματος, Έλφσμποργκ, η οποία φιλοξενεί στο γειτονικό ντέρμπι την Γκέτεμποργκ, ευελπιστώντας να δώσει συνέχεια στο σερί των πέντε συνεχόμενων νικών. 
Πρόταση: 1

491 Ρεν - Μονπελιέ 
Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής η Ρεν υποδέχεται την πρωτοπόρο Μονπελιέ, η οποία πλέον καλείται να αποδείξει ότι μπορεί και στα δύσκολα. Η ομάδα του Ζιράρ πέταξε βαθμούς στο ματς με την Εβιάν και έμεινε στο 2-2, έχασε με αποβολή του Μπελχαντά και πλέον καλείται να τα βγάλει πέρα σε ένα πολύ δύσκολο σετ αγώνων. Τόσο απέναντι στην Ρεν, οσό και στην Λιλ, δύο ματς που θα κρίνουν τον τίτλο. Αυτή την στιγμή πρέπει να σημειώσουμε, ότι αν κρίνουμε από τα τελευταία παιχνίδια, η Μονπελιέ παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Παίζει αρκετά σφικτά και χτυπάει στην κόντρα. Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει, αλλά απόψε είναι  το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα, που πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το διπλό.
Πρόταση: under

473 Λοριάν - Ντιζόν 
Ξεκινάμε από το ματς της Λοριάν με την Ντιζόν. Εδώ όπου φαίνεται να έχουμε φαβορί, αλλά αλίμονο αν θεωρήσουμε ότι η Λοριάν θα το πάρει το ματς με ευκολία. Αμφότερες οι ομάδες καίγονται για τους βαθμούς, με την Ντιζόν να βρίσκεται σε πολύ πιο άσχημη βαθμολογική θέση. Η ομάδα του Γιουρκούφ, έχει 38 βαθμούς και φαίνεται ικανή να σώσει την παρτίδα, αρκεί να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια.  
Πρόταση: 1

479 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 
Σπουδαίο Αθηναϊκό ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με την Ενωση μετά την ήττα στην Τούμπα να μην έχει άλλα περιθώρια και τους "πράσινους" να έχουν επίσης υψηλό κίνητρο ώστε να διατηρήσουν το βαθμολογικο τους προβάδισμα που οδηγεί στο σεντόνι.
Πρόταση: Χ

469  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 
Στο Περιστέρι οι δύο κερδισμένοι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα κυνηγώντας τους τρεις βαθμούς ώστε να μπουν ακόμα πιο δυνατά στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Πρόταση: 1

472  Λιλ – Καέν 
Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με την Λιλ να διεκδικεί ακόμα και το πρωτάθλημα, αν και φαίνεται δύσκολο, ενώ η Καέν δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην κατηγορία. Αμφότερες θα παίξουν για την νίκη, ωστόσο η Λιλ φαίνεται να έχει το μεγάλο προβάδισμα για την νίκη.  
Πρόταση : 1(over)

474 Οσέρ – Μπορντώ 
Μεγάλο ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού μόνο η Οσέρ ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα. Η Μπορντώ κατάφερε με πολύ καλό δεύτερο γύρο, να σώσει την χρονιά και αν είχε και κάποιες αγωνιστικές ακόμα το πρωτάθλημα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει ακόμα καλύτερη θέση στον πίνακα.  
Πρόταση: 1

              Καλά Κέρδη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου