19 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Σάββατο 19 Μαι)

228 Μπλάκπουλ - Γουέστ Χαμ
Στο Γουέμπλεϊ έρχονται αντιμέτωπες η Γουέστ Χαμ με την Μπλάκπουλ στον τελικό των μπαράζ της Τσάμπιονσιπ με έπαθλο στον νικητή το 3ο εισιτήριο που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι έχουν ένα «ελαφρύ» προβάδισμα λόγω εμπειρίας και πρόσφατης ευνοϊκής παράδοσης.
Πρόταση γκολ/γκολ

232 Βάρναμο - Λιουνγκσκίλε 
Η ουραγός, Βάρναμο, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας και με ένα, μόλις, βαθμό, η χρονιά αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα, της δίνεται μια ακόμη ευκαιρία να σπάσει το ρόδι κόντρα στην Λιουνγκσκίλε. 
Πρόταση over


230 Χιμπέρνιαν-Χαρτς (τελικός Κυπέλλου) 
Tελικός Κυπέλλου Σκωτίας που διεξάγεται στο «Χάμπντεν Παρκ». To πρώτο Κύπελλο έπειτα από έξι χρόνια διεκδικεί η Χαρτς, ενώ η Χιμπέρνιαν ψάχνει για το συγκεκριμένο τρόπαιο από το 1902! Τα τελευταία τρία χρόνια οι «Τζάμπος» δεν χάνουν από τους «Χιμπς».
Πρόταση under


236 Θέλτα – Αλκογιάνο
Η Θέλτα εδώ που έφτασε δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μονομαχήσει με την Βαγιαδολίδ με σκοπό το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Πριμέρα .
Πρόταση: 1 και over

239 Χιρόνα – Κόρδοβα
Η Χιρόνα με την Κόρδοβα δίνουν ένα από τα κομβικότερα παιχνίδια της χρονιάς μιας και για διαφορετικούς λόγους το αποτέλεσμα του ματς μπορεί να επηρεάσει την πορεία τους .
Πρόταση: 1

              Kαλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου