12 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Σάββατο 12 Μαι)

225 Xόρσενς-Μίντιιλαντ 
Απόλυτα κομβικό ματς για την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.  Το φαβορί είναι η γηπεδούχος, αλλά οι «Μαύροι Λύκοι» καροδοκούν.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1


224 Ντόνς-Χάντερσφιλντ 
Κλειστά” αναμένονται και τα δύο ματς στο ζευγάρι Ντόνς-Χάντερσφιλντ με την άμυνα να μοιάζει να είναι το παν για τους δύο  προπονητές.
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

271  Ντορτμουντ –Μπαγερν 
Στο Ολιμπια Σταντιον του Βερολίνου  θα γίνει όπως πάντα ο τελικός στην Γερμανία , αντιμέτωπες στο φετινό κύπελλο η Ντορτμουντ με την Μπαγερν οι δυο  ομάδες θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους .
Η Ντορτμουντ αν κερδίσει στην κανονική διάρκεια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα έχει κάνει το απίστευτο πέντε στα πέντε κόντρα στους  Βαυαρούς .  
ΠΡΟΤΑΣΗ  Over

246  Τζουργκάρντεν - Ατβίνταμπεργκ 
Η Τζουργκάρντεν, τέσσερις μέρες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι μίσους της Στοκχόλμης με την ΑΪΚ, φιλοξενεί την Ατβίνταμπεργκ, έχοντας τον τίτλο του φαβορί και  ψάχνοντας την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

253  Βασιλεία - Γκρασχόπερς 
Η Βασιλεία δεν λέει να πατήσει φρένο στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να κάνει επίδειξη δύναμης στις υπόλοιπες ομάδες. Νέο «θύμα» την προηγούμενη αγωνιστική η Ζυρίχη, την οποία σκόρπισε μέσα στο σπίτι της με 5-1 και λογικά κάτι ανάλογο θα κάνει σήμερα φιλοξενώντας την Γκρασχόπερς.  
ΠΡΟΤΑΣΗ :  4-6 γκολ

             Καλά Κέρδη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου