11 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Παρασκευή 11 Μαι)

220 Κόρδοβα – Ταραγόνα 
Ματς μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους που είναι ικανοποιημένες μόνο με νίκη. Οι γηπεδούχοι μάχονται για μια θέση στα μπαράζ, ενώ η Ταραγόνα, πολυ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Πρόταση: γκολ – γκολ

201  Μπρομαποϊκάρνα - Τρέλεμποργκ
Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της  Superettan άνοιξε χθες με τη νίκη της  Άνγκελχολμς κόντρα στην Λαντσκρόνα και συνεχίζεται σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρομαποϊκάρνα και την Τρέλεμποργκ, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει προσωρινά στην δεύτερη θέση.
Πρόταση:1

208  Λανς - Ιστρ 
Στο μέτωπο της παραμονής στην κατηγορία, πέντε ομάδες παλεύουν για την σωτηρία, έχοντας η κάθε μια τις δικές της πιθανότητες. Μια από τις ομάδες που θέλει την νίκη είναι η Λανς, η οποία υποδέχεται την Ιστρ. Το ενδιαφέρον εδώ είναι μονόπλευρο, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλο κίνητρο και την Ιστρ να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα.  
Πρόταση: 1

209  Μονακό - Τρουά 
Στην κορυφή Ρεμς και Μπαστιά έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, ωστόσο περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα πάρει το τρίτο εισιτήριο. Παλεύουν για αυτό η Τρουά με την Κλερμόν και αμφότερες έχουν δύσκολο εκτός έδρας έργο.  
Πρόταση: γκολ – γκολ

              Καλά Κέρδη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου