15 Απρ 2012

Oι προτάσεις του BeBETo (Κυριακή του Πάσχα)

Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο και για τους τολμηρούς του στοιχήματος πολλές επιτυχίες και κέρδη...!!!


297 Τότεναμ- Τσέλσι
Ο Λονδρέζικος «εμφύλιος» ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής του Πάσχα αφού πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Αμφότερες θα μονομαχήσουν –μαζί και με την εξαιρετική φέτος Νιουκάστλ- για το 4ο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

280 Φίτεσε – Ντεν Χαάγκ
Από θετικά αποτελέσματα προέρχεται η Φίτεσε, η οποία μετά την ισοπαλία με την Άλκμααρ(2-2) κατάφερε να πετύχει σημαντικό διπλό απέναντι στην Φένλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 0-2, δέχτηκαν γκολ, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και εν τέλει σκόραραν στο 90ο λεπτό με τον Χοφς για να φτάσουν στο τρίποντο, που τους επιτρέπει να βρίσκονται στην 7η θέση, 5 βαθμούς από την 9η θέση.
Πρόταση: 1 

277 Γκρόνιγκεν – Ρόντα
Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς, έχει υποστεί η Γκρόνιγκεν η οποία απέχει 5 βαθμούς από την 8η θέση και πλέον χρειάζεται πάση θυσία νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για είσοδο στα μπαράζ. Το βράδυ της Πέμπτης  ηττήθηκε με 3-0 από την Ντεν Χααγκ στην Χάγη. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις 4 τελευταίες ήττες, έχει δεχτεί 3 γκολ, κάτι που δείχνει την ανυπαρξία της άμυνας της.
Πρόταση: X2(over)


288  Χέρακλες – Βάαλβικ
Μεγάλες νίκες πέτυχαν και οι δύο ομάδες στην προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα αυτή της Βααλβικ έχει μεγαλύτερη σημασία, υπό την έννοια ότι έγινε απέναντι σε μια από τις μεγάλες ομάδες, την Αϊντχόφεν. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στην 9η θέση με 40 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Ναϊμέγκεν. Η ελπίδα για να μπουν στην 8άδα είναι μεγάλες και σημαντικές και θα το παλέψει μέχρι το τέλος.
Πρόταση: Over
300 Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης
 Η Βαγιεκάνο μετά την ήττα στο Μεστάγια από την Βαλένθια με 4-1 έμεινε στους 40 βαθμούς και πλέον η Ευρώπη έχει απομακρυνθεί από αυτήν στους 6 βαθμούς . Εντός έδρας φέτος μετρά 7 νίκες μία ισοπαλία και 8 ήττες και είναι η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες εντός έδρας  στην κατηγορία.
Πρόταση: 2  ή γκολ – γκολ

292 Λοριάν – Μονπελιέ
Η όλη παραφιλολογία που υπήρχε πριν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, διόλου επηρέασε την Μονπελιέ, η οποία πέρασε από το Βελοντρόμ κερδίζοντας με 1-3 και έτσι βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από την Παρί Σ.Ζ. Αυτήν την αγωνιστική τόσο η ομάδα του Ζιράρ, όσο και αυτή του Αντσελότι, δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες και αν η Παρί έχει απώλειες και η Μονπελιέ κερδίσει, τότε θα αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ για την κούπα.
Πρόταση: 2
295  Σοσό – Ντιζόν
Στο Μπονάλ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Σοσό απέναντι στην Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι όταν παίζουν με ομάδες που είναι στα μέτρα τους και ειδικά εντός έδρας μπορούν να τα καταφέρουν.  Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς, αφού βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη, φτάνει στον έναν βαθμό την αντίπαλο της.
Πρόταση: 1
299  Οσέρ – Παρί Σ.Ζ
Δεν περνάει καλά η Παρί Σ.Ζ, όταν παίζει στο Αμπέ Ντεσάμπ, έχοντας συνολικά τα τελευταία 13 χρόνια 3 νίκες και αρκετές ισοπαλίες. Πάντως η Οσέρ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 κέρδιζε εύκολα ή δύσκολα, ωστόσο τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Πρόταση: 2-3 Γκολ
290  Βαλενσιέν – Εβιάν Εδώ και ένα μήνα περίπου η Εβιάν δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα της, εντούτοις εκτός έδρας καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Αυτό  γίνεται από την στιγμή που εντός έδρας πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, χωρίς να τα καταφέρνει, ενώ εκτός έδρας δίνει χώρο στον αντίπαλο και έτσι παίζει εξαιρετικά την αντεπίθεση και παίρνει σημαντικά τρίποντα.
Πρόταση: γκολ – γκολ  

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου