8 Απρ 2012

Oι Προτάσεις του BeBETo (Kυριακή 8 Απρ)

320 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 
Νέα μεγάλη διακριση για τον Ατρόμητο που εκτός από την τριτη θέση που διατηρεί στην βαθμολογία και είναι με το ενάμιση πόδι στα πλει-οφ, πέρασε και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-2 την περασμένη Τετάρτη στην Τριπολη κοντρα στον Αστέρα, με τους Τάτο και Μήτρογλου να πετυχαίνουν τα κρίσιμα γκολ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

318  Κορτράικ – Μπριζ 
Μετά και την 2η ισοπαλία της Άντερλεχτ, αυτή την φορά στην Λιέγη, η Μπριζ έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη απέναντι στην Κορτράικ και να πιάσει κορυφή μετά από πολλούς μήνες. Από την στιγμή που οι «μωβ» δείχνουν τάσεις αυτοκτονίας, η ομάδα του Ντάουμ, έχει μεγάλο κίνητρο νίκης απέναντι στην αντίπαλο της, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: γκολ/γκολ


317 Χέλσινγκμποργκ - Έλφσμποργκ 
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Χέλσινγκμποργκ και την Έλφσμποργκ είναι αυτό που ξεχωρίζει όχι μόνο σήμερα αλλά γενικότερα από όλο το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, με τους πρωταθλητές να θέλουν να «σβήσουν» τις εντυπώσεις από την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Νόρκεπινγκ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ:  1


312 Αρσεναλ- Μ.Σιτι 
Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Μ.Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τις δυο ομάδες να χρειάζονται την νίκη για βαθμολογικούς κυρίως λόγους και όχι για το γόητρο. Οι Λονδρέζοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην 3η θέση στην κούρσα με την Τότεναμ με έπαθλο στον νικητή το «καλό» εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «πολίτες» για να μείνουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ.Γ. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου