19 Ιουλ 2012

Oι προτάσεις του BeBETo (Κυριακή 22 Απρ)

392 Μάντσεστερ Γ. - Εβερτον
Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Εβερτον και θέλει την νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή και κυρίως θα της δώσει το δικαίωμα να πάει με τον «αέρα» του +5 στο Σίτι οφ Μάντσεστερ την επόμενη εβδομάδα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

391  Ντεν Χααγκ – Φέγενορντ 
Στην Χάγη η  γηπεδούχος ομάδα φιλοξενεί την Φέγενορντ, σε ένα ματς στο οποίο αμφότερες έχουν υψηλό κίνητρο, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Η Μεν Ντεν Χααγκ για να κάνει το  μεγαλύτερο βήμα παραμονής στην κατηγορία, ενώ η δε Φέγενορντ για να παραμείνει στο κόλπο της 2ης θέσης. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

409 Ζυρίχη – Λωζάννη 
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις απογοητευτικές εμφανίσεις και την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στην λευκή ισοπαλία φιλοξενώντας την Λουκέρνη και χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο ματς. Να σημειωθεί, πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, χρέη υπηρεσιακού θα εκτελεί ο Ουρς Μέγιερ, μετά την απομάκρυνση του Γκάμπερλε και τη νέα χρονιά θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας ο Ρολφ Φρίνγκερ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


430 Μπριζ – Άντερλεχτ 
Το απόλυτο ντέρμπι της χρονιάς είναι αυτό που γίνεται στο Γιαν Μπρέιντελ, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν πλέον για τον τίτλο. Έτσι όπως τα έκανε η Άντερλεχτ, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την Μπριζ, αφού στα τέσσερα ματς που έχουν γίνει, έχει κερδίσει μόλις μια φορά.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου