23 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo

468 Ελσίνκι - Γιάρο 
Η αναμέτρηση ανάμεσα στην τρις πρωταθλήτρια, Ελσίνκι και την Γιάρο στο «Σονέρα» ολοκληρώνει σήμερα το πρόγραμμα τα τρίτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, με την ομάδα του Άντι Μουούρινεν να ψάχνει νίκη για να «σβήσει» την άσχημη εμφάνιση και ήττα της περασμένης Πέμπτης στο Τούρκου.  
Πρόταση 4-6 γκόλ

474 Έρεμπρο - Έλφσμποργκ 
Τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, με αυτή ανάμεσα στην Έρεμπρο και την Έλφσμποργκ να ξεχωρίζει καθώς οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη και οι φιλοξενούμενοι την μοναξιά της κορυφής. 
Πρόταση 2

477 Μπαστιά - Σατορού 
Μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα η Μπαστιά, που έχει διαφορά8 πόντων από την 2η Ρεμς. Οι Κορσικανοί έχουν 62 βαθμούς, είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και απέναντι στην Σατορού, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. 
Πρόταση: over

480  Οσασούνα – Μάλαγα 
Η Οσασούνα ακόμα είναι σε θέση για το Γιουρόπα Λιγκ με τους 46 βαθμούς που έχει όμως δεν δείχνει να αντέχει στην πίεση από τις Μπιλμπάο και την Ατλέτικο αλλά και την Σεβίλλη . Προέρχεται από την ήττα με την Μπέτις με 1-0 ενώ στην Παμπλόνα φέτος μετρά 9 νίκες , 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Πρόταση: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου