14 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Μεγ.Σάββατο)

262 Στουρμ Γκράτς - Σάλτσμπουργκ
Το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης, την Κυριακή του Πάσχα, είναι αυτό που αναμφισβήτητα κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Αυστρία. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερο χρώμα έχει και η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Στούρμ και την Σάλτσμπουργκ, με την πρωταθλήτρια να μην έχει, πλέον, στον πάγκο της των επί σειρά ετών, Φράνκο Φόντα.  
Πρόταση γκόλ / γκόλ


212 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΓΚ
Το σερί των τεσσάρων νικών σταμάτησε και μάλιστα στην έδρα της η Βολφσμπουργκ από την Ντορτμουντ η οποία κέρδισε ποιο εύκολα από ότι περίμενα με σκορ 1-3 , μάλιστα για να δέσει το γλυκό ήρθε και το δεύτερο  χαστούκι από το Αννοβερο όπου κέρδισε με σκορ 2-0 και πλέον τα πράγματα αλλά και τα γάλατα έσφιξαν για  την ομάδα του Μαγκατ που πλέον οι έξι βαθμοί  από  την Στουτγάρδη αλλά και η τέσσερεις από  την Λεβερκουζεν δεν την αφήνουν να ελπίζει παρά μόνο σε ένα θαύμα για το ένα από τα δυο εισιτήρια  στο ερχόμενο  Γιουροπα.
ΠΡΟΤΑΣΗ    over

214 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ –ΧΕΡΤΑ
Επιτέλους νίκη για την Λεβερκουζεν μιας και χρειάστηκαν πέντε ολόκληρες αγωνιστικές και αλλαγή στον πάγκο της για να τα καταφέρει .
ΠΡΟΤΑΣΗ    2-3     1

215 ΣΑΛΚΕ –ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Με βαριά ήττα έφυγε η Σαλκε που πέρασε και δεν ακούμπησε με αντίπαλο την Νυρεμβέργη , το 4-1 είναι αρκετά βαρύ για την Σαλκε που όχι μόνο δεν άξιζε τίποτε παραπάνω αλλά θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλα τέρματα .
ΠΡΟΤΑΣΗ  γκόλ / γκόλ   1

203  Βερόνα – Μπάρι
Η επίσκεψή της στη Μπρέσια δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς ούτως ή άλλως για τη Βερόνα, που πάντως έφτασε πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Με γκολ του Μπερετόνι στο 39’ ισοφάρισε σε 1-1 και κρατούσε το σκορ μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν και δέχτηκε το δεύτερο τέρμα από τον Κόρδοβα. Παρά την ήττα η ομάδα του Μαντορλίνι συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 63 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Σασουόλο που ειναι στη 2η θέση. Εκτός οι Μαϊέτα και Σκάλια, επιστρέφει όμως ο πολύτιμος Χαλφρεντσον. 
ΠΡΟΤΑΣΗ  1

207  Πεσκάρα – Λιβόρνο
Κάτι δεν πάει καλά στην Πεσκάρα. Η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν ηττήθηκε για 3η σερί αγωνιστική, αυτή τη φορά στο Βαρέζε με 2-1. Προηγήθηκε με τον Καπράρι στο 25’, έφαγε δύο γκολ στο 40’ και το 59’ από τον Γκρανόκε. Είχε προηγηθεί το 1-2 από το Μπάρι και το 3-0 από την Άσκολι και ο Ζέμαν δεν άντεξε: «Η διαιτησία μας έχει στερήσει 8 βαθμούς στα τελευταία ματς» είπε ο έμπειρος τεχνικός και έχει δίκιο, αλλά πρέπει να βελτιώσει και την απόδοση της ομάδας του. Αμφίβολος ειναι ο Ινσίνιε.
ΠΡΟΤΑΣΗ  1

209  Σαμπντόρια – Μπρέσια
Μετά από έξι παιχνίδια αήττητη, η Σαμπντόρια έκανε στάση στο Κροτόνε. Απέναντι σε μία ψυχωμένη γηπεδούχο, οι «μπλουτσερκιάτι» τα βρήκαν σκούρα και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν έμειναν με δέκα στο 63’. Στις καθυστερήσεις, ο Εράμο σκόραρε για το Κροτόνε και έτσι η Σαμπντόρια έφυγε από τον ιταλικό Νότο με σκυμένο κεφάλι. Πολύ δύσκολο ματς αυτό με τη Μπρέσια αι περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν από τη στιγμή που η ομάδα κυνηγά την 6η θέση που θα της δώσει εισιτήριο για τα πλέι οφς. Κόστα και Μπερνάρντι εκτός, αμφίβολοι Ρομέρο και Πότσι. 
ΠΡΟΤΑΣΗ  Χ 2

201 Λίβερπουλ- Εβερτον
Στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Μ.Σαββάτου ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ο οποίος πέρα από την αίγλη που έχει εξ ορισμού λόγω του θεσμού που είναι ο αρχαιότερος στον κόσμος έχει και το δικό του χρώμα αφού πρόκειται για το ντέρμπι του Merseyside. 
ΠΡΟΤΑΣΗ  Χ

Καλά Κέρδη και Καλή Ανάσταση σε Όλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου