3 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Tρίτη 3 Απρ)

100 Μπάγερν Μονάχου- Μαρσέϊγ 
Στην Αλιάνζ Αρίνα η Μπάγερν Μονάχου θέλει να τελειώσει την δουλειά στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μαρσέϊγ και είναι το απόλυτο φαβορί μετά το 0-2 που πέτυχε στο Βελοντρόμ πριν από μια εβδομάδα. Οι Γάλλοι είναι αήττητοι στις τρεις πιο πρόσφατες «επισκέψεις» τους σε Γερμανικό έδαφος αλλά μόνο η πρόσφατη καλή παράδοση δεν τους φτάνει αφού με εφτά ήττες στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις δύσκολα θα αντέξουν στο Μόναχο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

101 Μπαρτσελόνα - Μίλαν 
Η δεύτερη πράξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μίλαν θα παιχθεί το βράδυ της Τρίτης στο Καμπ Νου με μεγάλο φαβορί την ομάδα της Καταλονίας .

Όμως η Μίλαν έχει δείξει ότι θα πουλήσει δύσκολα το « τομάρι της»  ενώ παραδοσιακά δείχνει ότι είναι η μόνη ομάδα που δυσκολεύει τους Μπλαουγκράνα ακόμα και στον παρόντα καιρό της παντοκρατορίας της Ισπανικής ομάδας.
Πρόταση:  Over

103 Λέιτον Όριεντ - Χάντερσφλιντ 
Η Λέιτον δεν είναι στα καλά της,αλλά ακόμα δεν είναι σε κίνδυνο για την παραμονή της με την  Χάντερσφιλντ  να θέλει να διασκεδάσει  τις εντυπώσεις  απο την ήττα απο την Καρλάιλ και παράλληλα να φτάσει στο -3 απο την Γουένστει.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

102 Μπέρνλι- Μπέρμπιγχαμ 
Η Μπέρνλι φιλοξενεί την Μπέρμπιγχαμ στο Τερφ Μουρ σε ένα ματς στο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για σκαρφαλώσουν στην βαθμολογία αφού τώρα βρίσκονται στην 16η θέση με 53 βαθμούς σε 39 αγώνες αλλά δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό αφού έχουν μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2ιπλό επί της ουραγού Ντονκάστερ θα ψάξουν ακόμη ένα στο Τερφ Μουρ για να εδραιωθούν στις θέσεις των μπαράζ. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου