9 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Δευτέρα 9 Απρ)

351 Εβερτον- Σάντερλαντ
Στο Γκούντισον Παρκ τα «ζαχαρωτά» υποδέχονται την Σάντερλαντ σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν το μυαλό τους και στον ημιτελικό του Κυπέλλου που πλησιάζει απέναντι στην Λίβερπουλ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

396 Γιούνγκ Μπόις - Λωζάννη 
Αναμέτρηση με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτή ανάμεσα στην Γιούνγκ Μπόις και την Λωζάννη, με την ομάδα του Κρίστιαν Γκρος με νίκη να αγκαλιάζει όλο και περισσότερο ένα εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και τους νεοφώτιστους να νιώθουν την Σιόν να πλησιάζει στην μεταξύ τους μάχη για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

350 Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ 
Η ομάδα του Μίκαελ Στάρε ήταν ένα εκ των μεγάλων φαβορί στις αναμετρήσεις της πρεμιέρας, παίζοντας στην έδρα της Σιριάνσκα. Ξεκίνησε, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ με τον Βραζιλιάνο μέσο, Ντάνιελ  Σομπραλένσε με το υπέρ της 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

420 Μάλαγα – Σανταντέρ 
Η Μάλαγα μετά την ήττα από την Μπέτις με 2-0 παραμένει στην 4η θέση με 47 βαθμούς αλλά σίγουρα για να κρατήσει αυτή την θέση που θα της δώσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο .
Πρόταση: γκολ – γκολ

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου