6 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Παρασκευή 6 Απρ)

169 Χέρκουλες – Χιρόνα 
Η Χέρκουλες αντιμετωπίζει σε ένα ματς δίχως αύριο την Χιρόνα, που παλεύει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οριακά στην 6η θέση, βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.
Πρόταση: 1

160 Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ
Η πρώτη αγωνιστική στα πλέι οφ του Βελγίου, έφερε τις δύο ομάδες στο καναβάτσο, υπό την έννοια, ότι καμία τους δεν κατάφερε να μπει με το δεξί σε αυτή την διαδικασία. Και αν η Σταντάρ είχε σχετικά δύσκολο έργο, απέναντι στην Γάνδη(ήττα με 3-0), για την Άντερλεχτ το ματς με την Κορτράικ, υποτίθεται ότι θα της έδινε την ευκαιρία να διατηρήσει την διαφορά των 4 βαθμών που είχε από την Μπριζ.  
Πρόταση: OVER

103 Γουότφορντ- Μπλάκπουλ 

H Γουότφορντ υποδέχεται την Μπλάκπουλ σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν στα μπαράζ ανόδου και οι φιλοξενούμενοι για να εδραιωθούν σε αυτά.
Πρόταση: OVER

133  Σασουόλο – Μόντενα 
Πριν 15 μέρες στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αλμπινολέφε, νίκησε με 2-3 στις καθυστερήσεις. Το περασμένο Σάββατο όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη. Το Σασουόλο κέρδιζε με 1-2 στην έδρα του Γκροσέτο μέχρι και την τελευταία φάση, όταν ισοφαριστηκε στο τελικό 2-2.
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου