29 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Κυριακή 29 Απρ)

311 Τσέλσι ΚΠΡ 
Η Τσέλσι επιστρέφει στην… πεζή πραγματικότητα της Πρέμιερ Λιγκ μετά την επική πρόκριση που πέτυχε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου (2-2). Σε έναν ημιτελικό που τα είδαμε όλα από τους «μπλε» αφού αποβλήθηκε ο Τέρι, έχασε πέναλτι ο Μέσι και το σημαντικότερο σκόραρε ο Τόρες  συνεχίζοντας μια σούπερ ευνοϊκή παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στους «μπλαουγκράνα».
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

312  Τβέντε –Άγιαξ 
Οι τρεις ισοπαλίες που έχει φέρει στα τελευταία 5 ματς η Τβέντε, της έχουν κοστίσει την κορυφή. Πλέον η ομάδα του Μακλάρεν βρίσκεται σε απόσταση 7 βαθμών από τον Άγιαξ, τον οποίο αντιμετωπίζει και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει για την πρωτιά, αν και πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους.  
Πρόταση: OVER

350 Μάλαγα – Βαλένθια
Tο ματς αυτό είναι το σημαντικότερο στην κατηγορία αφού εκεί παίζονται και τα περισσότερα χρήματα και φυσικά η 3η θέση που οδηγεί άμεσα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάλαγα θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση αλλά και την απογοήτευση της Βαλένθια από τον αποκλεισμό της στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αφού ηττήθηκε από την Ατλέτικο και μέσα στο Μεστάγια με 1-0 .
Πρόταση: Over

361  Λιλ – Παρί Σ.Ζ 
Η μεγάλη σε έκταση νίκη που πέτυχε η Παρί απέναντι στην Σοσό, ηρέμησε κάπως τα πνεύματα στο Παρίσι με τις πληροφορίες να θέλουν τον Αντσελότι να μένει χωρίς δουλειά, αλλά τελικά, τα πάντα κύλησαν  χαλαρά στους υποψήφιους πρωταθλητές Γαλλίας.  
Πρόταση: Over

Επίσης μπορείτε να στοιχηματίστε τώρα στη mybet και κερδίστε μπόνους εγγραφής έως και 100 ευρώ!

Βαλενσιέν-Νις 1 με απόδοση 2.00
Λιλ-Παρί 2 με απόδοση 3.25
Σιένα-Μίλαν 2 με απόδοση 1.60
Σαραγόσα-Μπιλμπάο 1 με απόδοση 3.10

Πατήστε ΕΔΩ και ποντάρετε άμεσα!

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου