27 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Παρασκευή 27 Απρ)

118 Γκενκ - Άντερλεχτ 
Στην «Κρύσταλ Αρένα» η Γκενκ παίζει τα ρέστα της για την 2η θέση, ενώ υπό προυποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και τον τίτλο. Όλα όμως εξαρτώνται από το αποψινό αποτέλεσμα, απέναντι στην Άντερλεχτ. Αυτή την στιγμή η γηπεδούχος απέχει 7 πόντους από την 1η θέση και αντιμετωπίζει μια ομάδα που εκτός έδρας έχει πετύχει μεγάλες νίκες, ενώ μέσα στην έδρα της έχει αποτύχει.  
Πρόταση: Over

100  Τουλούζ - Μονπελιέ 
Στο Μουνισιπάλ, περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε αν η πρωτοπόρος θα καταφέρει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Τουλούζ, η οποία είναι αυτή μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Η Τουλούζ φέτος έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της, ενώ έχει δεχτεί μόλις 8 γκολ στην έδρα της. Την εξαιρετική αμυντική της λειτουργία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και απέναντι στην Μονπελιέ, έχοντας καταφέρει νωρίτερα να κρατήσει στο μηδέν την Λυών, την οποία και κέρδισε με 3-0.
Πρόταση: 2-3 γκολ


127  Βερόνα – Έμπολι 
Η Βερόνα θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση την ώρα που η Έμπολι παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Λογικα όμως η νίκη θα γείρει αριστερά 
Πρόταση:  1


122 Λοριάν - Μαρσέιγ 
Στο άλλο ματς της ημέρας έχουμε την Λοριάν που καίγεται για την νίκη, αντιμετωπίζοντας την Μαρσέιγ, των πολλών προβλημάτων.  Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 7 βαθμών, με την Μαρσέιγ να βρίσκεται στην 10η θέση, ούσα αδιάφορη βαθμολογικά.  
Πρόταση: 1

Kαλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου