25 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Τετάρτη 24 Απρ)

114 Κουόπιο - Τούρκου
ρεις μέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα, Κουόπιο και Τούρκου, βρίσκονται πάλι αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, την φορά αυτή για τον έβδομο γύρο του κυπέλλου Φινλανδίας.
Πρόταση 2


113 Κότκα - Ίντερ Τούρκου 
Την ώρα που η συμπολίτισσα Τούρκου θα δοκιμάζεται στην έδρα της Κουόπιο, η Ίντερ μπαίνει και αυτή στην μάχη του κυπέλλου, έχοντας τον τίτλο του φαβορί, αντιμετωπίζοντας εκτός την δεύτερης κατηγορίας, Κότκα.  
Πρόταση over


115 Σοντερίσκε-Κοπεγχάγη 
Πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας  με την Κοπεγχάγη να είναι το φαβορί απένανι στη Σοντερίσκε, έχοντας πάρει το αβαντάζ απο τη  νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.
Πρόταση 2 και 2-3 γκολ


119 Ρεάλ- Μπάγερν 
Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 1-2 από το πρώτο ημιτελικό στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης για 13η φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει εκεί το 10ο βαρύτιμο τρόπαιο για την συλλογή της.
Οι Βαυαροί με καλή παράδοση απέναντι στους Μαδριλένους δεν θέλουν μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στην Μπουντεσλίγκα να χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής στον τελικό που θα γίνει στο σπίτι τους.
Πρόταση 1

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου