20 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Παρασκευή 20 Απρ)

233 Βιγιαρεάλ β – Βαγιαδολίδ 
Ένα δύσκολο ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν διαφορετικά κίνητρα στην κατηγορία  Η Βαγιαδολίδ θέλει να μείνει στην δεύτερη θέση ή έστω να μάχεται μέχρι τέλους για το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο την κατηγορίας που οδηγεί άμεσα στην Πριμέρα, γλιτώνοντας τα μπαράζ. 
Πρόταση: 2

232 Πάντοβα – Πεσκάρα
το «Εουγκανέο» η Πάντοβα υποδέχεται την Πεσκάρα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, καθώς αμφότερες έχουν βλέψεις ανόδου.
Πρόταση: 2

222  Ρεμς - Τρουά 
το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ρεμς και της Τρουά, όποια από τις δύο κερδίσει, θα έχει κάνει  ένα βήμα παραπάνω για την άνοδο. Πρόκειται για τον 2ο και τον 3ο της βαθμολογίας, οι οποίοι ισοβαθμούν με 51 βαθμούς την ώρα που υπάρχουν και άλλες ομάδες που περιμένουν τα δικά τους στραβοπατήματα.  
Πρόταση: 1

212 Μονακό - Χάβρη 
Στην Β΄ Γαλλίας διεξάγεται η 33η αγωνιστική και πλέον βαδίζουμε στο φινάλε, έχοντας ακόμα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στο Λουί Ντε, έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν για την διαφαινόμενη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ωστόσο για να γίνει και μαθηματική, αυτή η παραμονή θα χρειαστούν και κάποιοι ακόμα βαθμοί.  
Πρόταση: 1

204 Μιάλμπι - Τζουργκάρντεν 
Η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουηδίας ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μιάλμπι και την Τζουργκάρντεν, με την γηπεδούχο να ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της μετά από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας  κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ.
Πρόταση: 1

205  Λιουνγκσκίλε - Χάλμσταντ 
Με μία ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση συνεχίζεται το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, αυτή ανάμεσα στην Λιουνγκσκίλε και την Χάλμσταντ. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής άνοιξε χθες με την Έστερ να κάνει το τρία στα τρία, κερδίζοντας στο ντέρμπι, με πέναλτι στις καθυστερήσεις, την Άνγκελχολμς.
Πρόταση: 2

211  Λανς – Μετζ 
Με το μεγάλο διπλό που πέτυχε στην έδρα της Τουρ με 0-3, ανέβηκε στους 41 βαθμούς και πήρε μια διαφορά 4 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.  Απέναντι στην Μετζ, έχει να δώσει ένα ακόμα ντέρμπι παραμονής, αφού και η αντίπαλος της, βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με 37 βαθμούς. 
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου