18 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Τετάρτη 18 Απρ)

136 Πανιώνιος – Ξανθη 
Πανιώνιος και Ξάνθη, ψάχνουν την νίκη, με την οποία θα οριστικοποιήσουν την παραμονή στην κατηγορία. Αμφότερες προέρχονται από ήττες, απο Παναθηναϊκό(3-0) και Λεβαδειακό(2-0) αντίστοιχα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ 2

141  Τσέλσι - Μπαρτσελόνα 
Την προηγούμενη φορά που η Μπαρτσελόνα αποχωρούσε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου με το εισιτήριο του τελικού, τον Μάιο του 2009, ελάχιστα πράγματα θύμιζαν ότι μόλις είχε τελειώσει ένας ημιτελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Η Μπαρτσελόνα είχε πάρει τυην πρόκριση και οι παίκτες της Τσέλσι, κυνηγούσαν τον Νορβηγό διαιτητή, Τομ Χένινγκ Οβρεμπο, για τα πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ τους.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

132  Αστ.Τρίπολης – Παναθηναϊκός 
Με το μυαλό στο μέλλον του συλλόγου και έχοντας αρκετές απουσίες, ο Παναθηναικός αγωνίζεται στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα του Σάκη Τσιώλη. Ο Φερέιρα προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, ενώ απο την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των Αρκάδων, δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ 1

140 Τουλούζ - Λυών 
Στην Γαλλία έχουμε δύο αναμετρήσεις απόψε, με την πιο σημαντική να διεξάγεται στο Μουνισιπάλ, με την Τουλούζ να φιλοξενεί την Λυών. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 3 βαθμών, με την Λυών να είναι στους 53 βαθμούς και να έχει βλέψεις τουλάχιστον για την 3η θέση της βαθμολογίας. Για να ελπίζει σε αυτή, θα πρέπει να κερδίσει την Τουλούζ και να πλησιάσει την Λιλ στους 3 βαθμούς. Αν όμως ηττηθεί , τότε η Τουλούζ θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα.
Πρόταση: Under

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου