1 Απρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 1 Απρ)

428 Κέρκυρα – ΑΕΚ
Νέος προπονητήε στον πάγκο της Κέρκυρας ο Τίμος Καβακάς που πήρε την θέση του Ισπανού κοουτς Χάβι Γκράθια μετά το βαρύ 0-4 της ήττας από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.    Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός δεν έχει το χρόνο και πολυτέλεια να πειραματιστεί για την ενδεκάδα καθώς ο χρονος  αλλα και η βαθμολογική θέση της ομάδας των Φαιάκων πιέζει αφόρητα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

427  Eργοτέλης - Ατρόμητος
Ο  Εργοτέλης την περασμένη αγωνιστική έμεινε …ζωντανός  στια Γιαννενα ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις του ματς. Η ομάδα της Κρήτης υποδέχεται την Κυριακη για το πρωτάθλημα της σουπερ λιγκα τον Ατρόμητο  στο Παγκρήτιο Στάδιο χωρίς τον Φίλιππο Δάρλα αλλα με τον Κροάτη επιθετικό Μάριο Μπούντιμιρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:   UNDER

426 Αστ.Τριπολης – ΟΦΗ
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική του πρωταθληματος της σουπερλιγκα.
Οι Αρκάδες θέλουν να επουλώσουν τις πληγές τους από την "επτάρα" στο Καραισκακη την περασμένη Κυριακή.

ΠΡΟΤΑΣΗ:   UNDER

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

433 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννενα     1
431 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός    OVER
429 Ξανθη – Δοξα     Χ

430 Παναθηναϊκός – Αρης    2-3 γκολ


424 Άντερλεχτ – Κορτράικ 
Κατά την διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ήταν η καλύτερη ομάδα, ωστόσο έκανε κάποιες γκέλες και τελικά η διαφορά της μειώθηκε από τους διώκτες της. Πλέον μετά και την νίκη της Μπριζ, έχει συγκάτοικο την εν λόγω ομάδα και θέλει να επιστρέφει στο +3. 
ΠΡΟΤΑΣΗ:   ΟVER

396 Νιουκάστλ- Λίβερπουλ
Οι «καρακάξες» υποδέχονται την Λίβερπουλ σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην χάσουν την επαφή τους με την 4η θέση , είναι στο -5 από την Τότεναμ, που οδηγεί τον Αύγουστο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ

415 
Τότεναμ- Σουόνσι
Στο Γουάιτ Χαρντ Λέιν η Τότεναμ υποδέχεται την νεοφώτιστη Σουόνσι με καλή ψυχολογία μετά την νίκη με 3-1 επί της Μπόλτον και την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου