11 Μαρ 2012

Oi προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 11 Μαρ)

393 Τζένοα – Γιουβέντους 
Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Τζένοα στο Βία Ντελ Μάρε απέναντι στη Λέτσε, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό. Η Γιουβέντους πάει γυρεύοντας να χάσει το πρωτάθλημα... τσάμπα. Τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς έχει φέρει η "Μεγάλη κυρία".
Πρόταση 2

400 Σερβέτ - Λουκέρνη 
Το πρωτάθλημα στην Ελβετία κινδυνεύει να χάσει το ενδιαφέρον του μετά τα χθεσινά αποτελέσματα αλλά και τις βαθμολογικές ανακατατάξεις από την τιμωρία της Σιον και την αποβολή της Ξαμάξ. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην προβληματική, Σερβέτ και την δεύτερη στην βαθμολογία, Λουκέρνη.
Πρόταση 2

382  Κέρκυρα – Ξάνθη 
Η Κέρκυρα του Χάβι Γκράθια προέρχεται από μία σημαντική εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού. Ηταν το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα μεσα στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές για τους «Φαίακες».  Παντως η κέρκυρα θα παραταχτεί χωρίς τον έμπειρο, χαφ Δημήτρη Γραμμόζη , όμως ο Γκράθια θα έχει τον αμυντικό, Τάσο Βενέτη που  ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού κοουτς  
Πρόταση 1


386 Ναϊμέγκεν – Τβέντε 
πό νίκη σε νίκη πάει η Τβέντε που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Το εντυπωσιακό 2-6 μέσα στο Φίλιπς, ακολούθησε η νίκη απέναντι στην Σάλκε, με ανύπαρκτο πάντως πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ντε Γιονγκ.  
Πρόταση 2

Καλά Κέρδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου