24 Μαρ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Σάββατο 24 Μαρ)

256 Τσιταντέλα – Σαμπντόρια
Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Γκροσέτο και τα κατάφερε παρά το κακό ξεκίνημα στο ματς. Η Τσιταντέλα βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 31’, αλλά με τέρματα των Μπουσελάτο και Ντι Ριμπέρτο έφτασε στο τελικό 2-2. Αξίζει να σημειώσουμε πως από το 64’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντι Καρμίνε. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Φοσκαρίνι, που πάντως ειναι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού έχει 38 βαθμούς. Τιμωρημένοι οι Ντι Καρμινε και Μπουσελάτο, έτοιμος ειναι ο Γκασπαρέτο.
Πρόταση 2



248 Άσκολι – Πεσκάρα
Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό η Άσκολι. Μετά το 0-0 με το Σασουόλο, το 1-1 με τη Ρετζίνα και το 0-0 με τη Γιούβε Στάμπια, η ομάδα του Σίλβα, έκανε και 0-0 στο Μαράσι με τη Σαμπντόρια. Αν δεν είχε δεχτεί τη μείωση των 7 βαθμών θα ήταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ομως τώρα ειναι μέσα στο «καζάνι» με πολλές άλλες ομάδες και συνεχίζει να μάχεται για τη μάξιμουμ συγκομιδή. Αυτό σημαίνει πως μόνο αδιάφορη δεν θα είναι απέναντι στην Πεσκάρα. Τιμωρημένοι είναι οι Πεντερσόλι και Τσιοφάνι, δύσκολα θα δώσουν το παρών οι Πάπα Βάιγκο και Βιτιέλο.  

Πρόταση 2

253 Μπρέσια – Γκροσέτο
Η απρόσμενη ήττα από την Πάντοβα την επηρέασε αλλά δεν την... κατέστρεψε κιόλας. Η Μπρέσια είχε ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη αποστολή στο «Αντριάτικο» απέναντι στην εξαιρετική Πεσκάρα. Η ομάδα του Αλεσάντρο Καλόρι, αιφνιδίασε τα «δελφίνια» με το γκολ του Πιοβακάρι στο 3ο λεπτό, όμως το 1-1 διαμορφώθηκε με τον Ιμόμπιλε στο 21’.  Στους 46 βαθμούς πλέον μπορεί να βλέπει με καλό μάτι την είσοδό της στα πλέι οφς, καθώς η 6η του πίνακα Βαρέζε έχει τρεις παραπάνω. Απών θα ειναι ο βασικός μπα Ντε Μάιο, αμφίβολος ο Ζονάτας. 

Πρόταση 1


257 ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Την ήττα από την Ντορτμουντ γνώρισε την περασμένη αγωνιστική  η Βερντερ με σκορ 1-0 , δέχτηκε ένα γρήγορο τέρμα από ένα εξαιρετικό συνδυασμό και όλα τελείωσαν το τελικό  1-0 πάντως αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν ευκαιρία να βάλουν και αλλά τέρματα στο παιχνίδι, μιας και ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού.
ΠΡΟΤΑΣΗ     2-3 γκολ και   1

350
ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Μετά το  τριμπάλο που κέρασε το Αμβούργο ήρθε η σειρά της καιζερσλαουτερν να φάει και αυτή την τεσσάρα της , το λάθος της ήταν ότι μπήκε μπροστά στο σκορ , η συνέχεια γνωστή της έβαλε τέσσερα τέρματα και την άφησε στον βαθμολογικό πάτο.
ΠΡΟΤΑΣΗ   1

246  Τσέλσι-Τότεναμ 
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία και του φετινού μαραθωνίου από την μια πλευρά έχουμε μια Τσέλσι που με τον Ντι Ματέο στο πάγκο δείχνει να ξαναβρίσκει τα πατήματα της και να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την είσοδο της στην 4άδα.  
Πρόταση γκολ/γκολ

335 Βασιλεία - Σερβέτ 
Στην μοναδική σημερινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος, Βασιλεία, τρεις μέρες μετά τον «περίπατο» του κυπέλλου με την Λωζάννη, φιλοξενεί την Σερβέτ και με νίκη εκτοξεύει την διαφορά από την δεύτερη στην βαθμολογία, Λουκέρνη, στους δέκα τέσσερις βαθμούς.  
Στοιχηματικά, μοναδική αξία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τα ειδικά στοιχήματα τερμάτων, επιλέγοντας τα 4-6 γκολ.

333 Ατρόμητος – Ξάνθη
Ο Ατρόμητος προέρχεται από την λευκή εντός έδρας ισοπαλία  με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος έχοντας φέτος διπλό στόχο, πρώτα την είσοδο στα πλει-οφ του πρωταθληματος αλλα και την συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη σερί χρονιά. Προς το παρών παντως η προσοχή στρέφεται ξανα στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΤΑΣΗ:   1

351 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
Υπό το έντονο βάρος της διοικητικής αστάθειας και αβεβαιότητας που ολοένα και μεγαλώνει στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» επιχειρούν μία δύσκολη έξοδο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι σε έναν πραγματικά απρόβλεπτο αντίπαλο όπως είναι ο φετινός ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου.
ΠΡΟΤΑΣΗ:  UNDER  (αξίζει το ρίσκο στο 1 Χ    λόγω αποδόσεων)

Καλά Κέρδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου