2 Μαρ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Παρασκευή 2 Μαρ)

129 Κορούνια – Αλκορκόν 
Η Κορούνια μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από την Σαμπαντέλ αλλά εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και φυσικά ακόμα μεγαλύτερο φαβορί είναι στην αναμέτρηση με την Αλκορκόν
Πρόταση: Over

126 Βαρέζε - Βιτσέντζα 
Μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση ειναι η Βαρέζε, καθως η Βιτσέντζα δεν έχει ακόμα κερδίσει μέσα στο 2012!
Πρόταση: 1


118 ΦΚ. Αϊντχόφεν – Άπελντορν 
Με την φόρα που έχει πάρει η Άπελντορν δεν αποκλείεται στο τέλος να σώσει την χρονιά. Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, εντούτοις έχει 15 βαθμούς και φαίνεται να έχει βελτιώσει κατά πολύ τις επιδόσεις της. Μετράει τρεις σερί νίκες και μάλιστα με πολλά τέρματα, αποτελέσματα που την έχουν φέρει σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις σωτηρίας. 
Πρόταση: Over

113  Μαάστριχτ – Ντόρντρεχτ 
Την έδρα της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Μααστριχτ, απέναντι στην Ντοντρεχτ, η οποία βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά πάντως 2 βαθμών και έτσι αν η Μααστριχτ καταφέρει να κερδίσει θα την ρίξει από κάτω  και συνάμα θα κερδίσει αρκετές θέσεις στην βαθμολογία.  
Πρόταση: 1

120 Σεντάν – Μονακό 
Η Περίοδος κάμψης για την Σεντάν φαίνεται να πέρασε, αν κρίνουμε από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στην έδρα της Ρεμς με 1-2. Έτσι μπήκε και πάλι  για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, αφού απέχει 4 βαθμούς από την 3η θέση, στην οποία βρίσκεται η Κλερμόν.  
Πρόταση: Over

107  Μπαστιά – Μπουλόν 
Ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδεύει η Μπαστιά, η οποία καταφέρνει να κρατάει το κάστρο της απόρθητο και έτσι προχωρά προς την πρώτη θέση της βαθμολογίας.  Μετά και την συμπλήρωση της 25ης αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι έχουν διαφορά 5 βαθμών από την 2η Ρεμς και έχει μπορεί να αισθάνεται και σίγουρη για την κυριαρχία της. 
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου