3 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του ΒeBeto (Σάββατο 3 Μαρ)

135 Άαχεν - Πάτερμπορν
Πέντε ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της η Ααχεν οι οποίες συνοδεύτηκαν με λίγα τέρματα , αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν τα παιχνίδια τους , όμως στην παράδοση αυτό που αξίζει είναι η κόντρα στην Φορμαρισμένη ομάδα και το εν λόγο σύνολο .  
ΠΡΟΤΑΣΗ   2-3 γκολ

136 Καρλσρούη – Φορτούνα
Η Φορτουνα εκτός ότι θα πρέπει να σπάσει την κακή παράδοση που διατηρεί με την Καρλσρούη που καίγετε θα πρέπει να ξορκίσει και το κακό σερί που έχει χωρίς νίκη .
ΠΡΟΤΑΣΗ   2

137 Αμπερντίν-Σέλτικ
Τέσσερις βαθμούς μακριά από την προνομιούχο έκτη θέση βρίσκεται η Αμπερντίν, Οι «Ντονς» είναι αήττητοι εδώ και 8 αγωνιστικές έχοντας φέρει σε αυτό το διάστημα έξι ισοπαλίες.
ΠΡΟΤΑΣΗ   2-3 γκολ

134 Οξφορντ-Σουίντον
Στο Kassam ,η Οξφορντ φιλοξενεί τη Σουίντον  σε ένα ματς όπου και οι δύο καίγονται. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν  τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πλει οφ και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην κορυφή και με διαφορά.
ΠΡΟΤΑΣΗ  2 και 2-3 γκολ

153. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ 
Η απόδοση δεν συγκινεί ιδιαίτερα ωστόσο νομίζω πως ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση των Βαυαρών που χρειάζονται μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία για να πάρουν πάνω τους. Επιπρόσθετα έχουν πολύ καλή παράδοση στο Λεβερκούζεν κόντρα σε μια ομάδα η οποία χάνει αρκετούς πόντους
στην έδρα της.
ΠΡΟΤΑΣΗ  2


155. ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.  2  2.40
Είναι δύσκολο σημείο αυτό το διπλό αλλά απολύτως λογικό εάν λάβουμε υπόψιν την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο κλαμπ. Η έλευση του Ρεχάγκελ δεν σημαίνει ότι οι Βερολινέζοι έγιναν ανταγωνιστικοί σε 15 ημέρες. Απεναντίας θα έχουν και σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία
γραμμή.Η Βέρντερ ηττήθηκε άδικα από τη Νυρεμβέργη και τα καταφέρνει μια χαρά όταν ταξιδεύει στην έδρα της Χέρτα.
ΠΡΟΤΑΣΗ  2


156. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ 2 1.85
Οι Λονδρέζοι έχουν πολλά προβλήματα στ' αποδυτήρια αλλά συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις αναζητείται ένα καλό αποτέλεσμα για πολλούς λόγους. Σημαντικά στοιχεία για το ματς η αδυναμία της Μπρόμγουιτς να πάρει νίκες στο "Χόθορνς" και η θετικότατη προϊστορία υπέρ της Τσέλσι.
ΠΡΟΤΑΣΗ  2


231. ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 1.75
Είναι καλή ομάδα η Μαγιόρκα στην έδρα της και εκεί παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει. Θεωρώ πως θα προσθέσει τρεις ακόμη κόντρα στην αναιμική μακριά από την Παμπλόνα Οσασούνα. Υπέρ της και η εξαιρετική παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ  1

Καλά Κέρδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου