31 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeΒεto (Σάββατο 31 Μαρ)

240 Mαδεργουελ-Ρέιντζερς
Μπορεί να είναι χάλια, να έχει χίλια και ένα προβλήματα ,αλλά παραμένει Ρέιντζερς. Πόσο μάλλον όταν το  διπλό κόντρα στην Μάδεργουελ προσφέρεται στο εκπληκτικό 2,20.
Πρόταση 2

238 Άουε - Γκρόιτερ 
Αν και η απόδοση σε αναγκάζει να ποντάρεις τα “Τριφύλλια» όπου έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες , το διπλό θεωρώ ότι είναι πολύ χαμηλό για μια ομάδα που δεν με έχει πείσει στο παρελθόν με τα παιχνίδια που κάνει στην κατηγορία.
ΠΡΟΤΑΣΗ   Over

242  Σέφιλντ Γουένστει-Πρέστον
Tα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά σε αυτό το ζευγάρι. Η Γουένστει κερδίζει και αγχώνει την συμπολιτισσά της Σέφιλντ Γιουνάιντεντ που παίζει λίγο αργότερα εκτός έδρας κόντρα στην Χάρτλπουλ . Και όλα αυτά για την  δεύτερη θέση που φέρνει απευθείας άνοδο.
ΠΡΟΤΑΣΗ   Over

328 Γκρασχόπερς – Σιόν
Οι «ακρίδες» έδειξαν για ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση, την προηγούμενη αγωνιστική, το πολύ μέτριο φετινό τους αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν φυσιολογικά από την Λουκέρνη (1-0). Αυτή ήταν η δέκατη ήττα σε δώδεκα εκτός έδρας αγώνες παρουσιάζοντας μια προκλητική αδιαφορία. Δεν φαίνονται, άλλωστε, ότι μπορούν κάτι περισσότερο βαθμολογικά από την έβδομη θέση ενώ δεν κινδυνεύουν από Λωζάννη και Σιόν. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πήρε κόκκινη κάρτα και φυσικά θα είναι απών σήμερα  ο στόπερ, Λάνγκ ενώ τιμωρημένος είναι και ο Ιταλός αμυντικός, Λα Ρόκα.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2

329 Τουν – Βασιλεία
Βαριά ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Γιούνγκ Μπόις για την Τουν, με την εμφάνιση της να είναι ανάλογη του τελικού αποτελέσματος (4-0). Στους τέσσερις βαθμούς, πλέον, η διαφορά από την ομάδα του Κρίστιαν Γκρός, στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Καλείται τώρα να μαζέψει τα κομμάτια της και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην πρωταθλήτρια. Κάτι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς η Βασιλεία  δείχνει πως διανύει φουλ φόρμα κερδίζοντας όποιον βρει στο δρόμο της, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Το μοναδικό πρόβλημα, ο τιμωρημένος Ιταλός αμυντικός, Σιρίντζι, ο οποίος συμπλήρωσε αριθμό καρτών.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2

297
Στούρμ Γκράτς – Ριντ
Τα μέχρι τώρα  φετινά εκτός έδρας κατορθώματα της Στούρμ Γκράτς μπορεί να αποτελούν και παγκόσμιο φαινόμενο, δηλαδή, να είναι η μόνη πρωταθλήτρια σε ολόκληρο τον κόσμο που να μην έχει πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Το πολυπόθητο πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα  δεν ήρθε ούτε στην Βιέννη στο ντέρμπι με την Αούστρια, σε μία αναμέτρηση όπου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1). Για ακόμη μια φορά, πολύ μέτρια, προσπάθησε περισσότερο να μην χάσει παρά να ψάξει κάτι περισσότερο ενώ δικαίως διαμαρτύρεται για την φάση του γκολ της Αούστρια, με τον Λίνζ να ανοίγει το σκορ χρησιμοποιώντας το χέρι του.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1

346 Αντμίρα – Ραπίντ Βιέννης
Γειτονικό ντέρμπι χωρίς μεγάλη αντιπαλότητα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία η Ραπίντ θα προσπαθήσει με νίκη να πιάσει, έστω και με αγώνα περισσότερο, την Σάλτσμπουργκ στην κορυφή. Η ομάδα της Βιέννης υπέστη οδυνηρή ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βάκερ μένοντας με δύο γκολ πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με δράστη και των δύο τερμάτων των Μαρσέλ Σρέτερ. Στην συνέχεια, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, μείωσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Τιμωρημένος ο αμυντικός, Πίχλερ, ενώ συνεχίζουν να είναι εκτός οι, επίσης, αμυντικοί, Κάτσερ και Σιμπελσμπέργκερ όπως και ο μέσος Ντράζαν.
ΠΡΟΤΑΣΗ Over

Καλά Κέρδη 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου