4 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 4 Μαρ)

313 Αϊντχόφεν – Τβέντε 
Το μεγάλο ντέρμπι του προγράμματος διεξάγεται στο Φίλιπς με την Αϊντχόφεν να παίζει ένα ακόμα μεγάλο ματς, μετά από αυτό με την Φέγενορντ. Εκεί όπου κατάφερε με δυσκολία να κερδίσει με 3-2, σκοράροντας στο τέλος του αγώνα. Πλέον θέλει την νίκη σε ένα ακόμα ματς, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι έχει στο μυαλό της και τον αγώνα με την Βαλένθια στο Μεστάγια για το Europa League.  
Πρόταση over


319 Τότεναμ- Μάντσεστερ.Γ 
Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής αφού θα αναμετρηθούν η 2η με την 3η της βαθμολογίας αλλά στην διεκδίκηση του τίτλου παραμένει μόνο η Μάντσεστερ.Γ , η οποία είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Μ.Σίτι, αφού η Τότεναμ μετά την πρόσφατη συντριβή που γνώρισε στο Emirates από την Άρσεναλ ( 2-5) βρίσκεται στο -10 από την κορυφή.  
Πρόταση γκολ/γκολ


293 Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης 
Το πλέον σημαντικό ματς του προγράμματος, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινούς στόχους, ωστόσο έχουν διαφορά επτά βαθμών. Η Μπριζ έχει το πάνω χέρι στην βαθμολογία, με την Σταντάρ να ακολουθεί.
Πάντως αμφότερες προέρχονται από άσχημο αποτέλεσμα, την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μπριζ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Γκενκ με 3-0 και επιβεβαιώθηκε η μέτρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά και τον αποκλεισμό από το Europa League.

Πρόταση: 2-3 γκολ


315 Παρί Σ.Ζ – Αζαξιό 
Τρεις σερί ισοπαλίες έχει φέρει η Παρί Σ.Ζ, η οποία έπεσε για πρώτη φορά από την κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκεται στην 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από την Μονπελιέ.  Στα δύσκολα ματς που είχε η ομάδα του Αντσελότι δεν κέρδισε ούτε την Μονπελιέ, ούτε την Λυών, ενώ έμεινε στο 0-0 με την Νις. 
Πρόταση: 1


312 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
Ο γηπεδούχος ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου με οδηγό το 2-2 του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη κι ενώ μάλιστα έχανε με 2-0, θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας απεναντι σε έναν βασικό διεκδικητή του τίτλου όπως είναι ο Ολυμπιακος. Οι Κρητικοί έρχονται από το ισοπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή όπου τους έριξε στην 6η θεση του πίνακα
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 /  over


325 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Στο αδειο λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα υποδέχονται τον ΠΑΟΚ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή την ώρα που ο Δικέφαλος στηριζόμενος στην άμυνα του πηγαίνει πρωτίστως για να μην χάσει.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under


ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
289 Λεβαδειακος – Κερκυρα 1
311 Δοξα – ΠΑΣ Γιαννενα     2


Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου