30 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Παρασκευή 30 Μαρ)

216 Έμμεν – Χέλμοντ 
Είναι εντυπωσιακά αντίστροφη η πορεία που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Έμμεν παραπαίει στην κυριολεξία, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για να αποφύγει την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η Χέλμοντ από την πλευρα της, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μέσα στο 2012 και δύσκολα θα μείνει εκτός πλέι οφ. 
Πρόταση: 2

230 Βερόνα – Τσιταντέλα 
Την πάτησε στην έδρα της αδύναμης Νοτσερίνα, το «φυσάει και δεν κρυώνει». Νίκησε με 1-4 στο Τορίνο, με 2-0 τη Βιτσέντζα και τιμωρήθηκε από μία ομάδα που ήθελε περισσότερο τους βαθμούς και τους πήρε. Στο 16’ έχανε ήδη με 2-0, μείωσε στο 35’, δέχτηκε το τρίτο τέρμα στο 63’ με πέναλτι.
Πρόταση: 1

223 Μπριζ – Γκενκ 
Τα πλέι οφ για τον τίτλο στο Βέλγιο, ξεκινούν με ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Στο Γιαν Μπρέιντελ, η Μπριζ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Γκενκ, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Άντερλεχτ, η οποία παίζει την Κυριακή με την Κορτράικ.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη 6άδα, ξεκινούν την διαδικασία με τους βαθμούς από όσους τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια. Έτσι η Μπριζ έχει 31 και η Γκενκ μόλις 23.

Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν την τελευταία αγωνιστική στην 6άδα, δεν προλαβαίνουν να παλέψουν για τον τίτλο. Έχουν μείνει πολύ πίσω, σε αντίθεση με την Μπριζ, που θα κυνηγήσει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει και την Άντερλεχτ, για να της κλέψει τον τίτλο.
Πρόταση: 1
233  Νουμάνθια – Ουέλβα 
Δύο ομάδες που φαίνεται να μην έχουν στόχους για την φετινή σεζόν αφενός γιατί η Νουμάνθια απέχει 7 βαθμούς από τα μπαράζ της ανόδου και η Ουέλβα βρίσκεται πάνω από 10 βαθμούς  από την ζώνη του υποβιβασμού  
Πρόταση: γκολ –γκολ
Kαλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου