21 Φεβ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Tρίτη 21 Φεβ)

Καλησπέρα μια τετράδα φωτιά θα δώσουμε σήμερα για τους φίλους του Champions League και οχι μόνο:


110 Σκάνθορπ - Γουόλσολ 
Στο Γκλάνφορντ Πάρκ ,η Σκάνθορπ φιλοξενεί  την Γουόλσολ  με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη ,θέλοντας να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όντας σε δύσκολη θέση.
Πρόταση 1 και 2-3 Γκολ

116 Σουίντον-Σριούσμπερι 
Mεγάλο ντέρμπι για την Λιγκ 2  στο Κάουντι Γκράουντ με την 3η στην βαθμολογία  να φιλοξενεί την 4η  στην προσπάθεια για την απευθείας άνοδο. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάστασ η φιλοξενούμενη, που μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία ματς. Εντυπωσιάζει απο σταθερότητα η Σουίντον.
Πρόταση 1

100 ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Ρεάλ Μαδρίτης 
Στην παγωμένη Μόσχα και στο «Λουζνίκι» , εκεί που ακριβώς μια εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός με Φουστέρ και Κάρολ πήρε το 2ιπλό απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην μπορεί ακόμη να ξεχάσει το χαμένο πέναλτι αλλά και τον κερδισμένο τελικό της σαιζόν 2007/08 απέναντι στην Τσέλσι με την φανέλα της Μάντσεστερ.Γ.
Πρόταση 2


106 Νάπολι- Τσέλσι 
Στο κατάμεστο Σαν Πάολο η Νάπολι αντιμετωπίζει την Τσέλσι σε ένα από τα πιο εμπορικά ματς του ευρωπαϊκού τριημέρου με τους παίκτες του Ματσάρι να θέλουν να προσθέσουν στην φετινή τους συλλογή και το σκάλπ της Τσέλσι μετά από αυτό της Μ.Σίτι. 
Πρόταση 1

Καλά Κέρδη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου