26 Φεβ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 26 Φεβ)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του goalgr.


358 Εξέλσιορ – Άγιαξ 
Παλικάρι ήταν ο Άγιαξ μέσα στο Όλντ Τράφορντ κερδίζοντας με 1-2, ωστόσο έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Και να φανταστεί κανείς ότι η Μάντσεστερ, προηγήθηκε, εντούτοις η ομάδα του Ντε Μπουρ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, ενώ είχε και δοκάρι για να πετύχει και άλλο γκολ.
Πρόταση: 2(over)

375 Μπάγερν - Σάλκε 
Νίκη μετά τα δυο στραβοπατήματα που έκανε σε πρωτάθλημα και CL θέλει η Μπαγερν η οποία έμεινε πίσω από την πρώτη θέση με τέσσερις πόντους .
ΠΡΟΤΑΣΗ   1


364  Αρσεναλ- Τότεναμ 
ο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή στο Emirates εκεί που η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα ματς που η 4η της βαθμολογίας υποδέχεται την 3η αλλά η μεταξύ τους διαφορά  που είναι στους 10 βαθμούς αποτυπώνει και την διαφορά δυναμικότητας που έχουν φέτος.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

389  Γκενκ – Μπριζ 
Η γηπεδούχος Γκενκ έχει μια τελευταία ευκαιρία να πλησιάσει την 3η θέση, κερδίζοντας την Μπριζ. Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής,  στο οποίο η Γκενκ, που βρίσκεται στην 6η θέση, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μην κερδίσει, αφού θα μείνει πολύ πίσω από την 3η θέση.  
Πρόταση: OVER

394 ΑΕΚ - ΟΦΗ 
Χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου της λόγω του γνωστού προβλήματος με την εφορία, η  ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το πάντα υπολογίσιμο εμπόδιο του ΟΦΗ του Νικου Αναστόπουλου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: X 2

Kαλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου