23 Φεβ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Πέμπτη 23 Φεβ)

Καλησπέρα,πλούσιο το κουπόνι μας σήμερα με το ενδιαφέρον στο Europa League μιάς και υπάρχει Ελληνικό ενδιαφέρον λόγω του οτι αγωνίζονται ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.


157 Αϊντχόφεν - Τραμπζονσπόρ 
Η νίκη με 2-1 μέσα στην Τραπεζούντα δίνει στην Αϊντχόφεν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης  και το μόνο που απομένει είναι να σφραγίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, διπλασιάζοντας τις νίκες της στο «Φίλιπς Στάντιον».
Πρόταση: 1

164 Άντερλεχτ – Άλκμααρ
 Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίηση η Άντερλεχτ στην Ολλανδία και ηττήθηκε μοιραία με 1-0 από την Άλκμααρ. Έτσι θα έχει το δύσκολο έργο να ανατρέψει το αποτέλεσμα αυτό, απέναντι σε μια ομάδα που έχει επιθετικές αρετές και είναι και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. 
Πρόταση: 1


167 Μέταλιστ - Σάλτσμπουργκ 
Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Μέταλιστ και Σάλτσμπουργκ, με την ουκρανική ομάδα να κάνει περίπατο στον πρώτο αγώνα, «καθαρίζοντας» την πρόκριση με 4-0 και περιμένοντας τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ολυμπιακού – Ρούμπιν Καζάν.  
Πρόταση: (Over)

168  Μπεσίκτας - Μπράγκα 
Η Μπεσίκτας έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία με την Μπράγκα, καθώς καλείται να διαφυλάξει το υπέρ της 2-0.  
Πρόταση: (Over)

159  Μπριζ – Αννόβερο 
Οι δύο ομάδες μπορεί να μην θεωρούνται τα μεγαθήρια της διοργάνωσης, ωστόσο έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα στην φάση των ομίλων του Europa League. Η Μπριζ από την στιγμή που σκόραρε στην Γερμανία, διατηρεί τις πιθανότητες της για πρόκριση. Το 2-1 είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί.  
Πρόταση: 2-3 Γκολ

162 Τβέντε – Στεάουα 
Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση της στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 και πλέον  είναι με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Μακλάρεν ξεπέρασε την ήττα, προ δύο εβδομάδων από την Χέρακλες και έκανε διπλό μέσα στο Άρνεμ, επί της Φίτεσε για να πλησιάσει την κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος.  
Πρόταση: 1

160 ΠΑΟΚ- Ουντινέζε 
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ουντινέζε και θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας ως «προίκα» του 0-0 από το πρώτο ματς μια εβδομάδα πριν στο Φρίουλι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει ως οδηγό το αντίστοιχο ματς πριν από 12 χρόνια όταν στην παράταση είχαν νικήσει την αποψινή τους αντίπαλο με 3-0 για τον ίδιο θεσμό. Οι Ιταλοί δίχως τον Ντι Νατάλε και πάλι στην 11άδα τους θα παίξουν ματς-τακτικής με στόχο να «κλέψουν» την πρόκριση.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

169  Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν 
Μετά το 0-1 μέσα στην Μόσχα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, το οποίο έγινε κάτω υπό αντίξοες συνθήκες, έδειξαν καλύτερα στοιχεία σαν ομάδα, ενώ τους βοηθάει το γεγονός ότι έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους αντιπάλους.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα των τιμωρημένων Μέγιερι και Χολέβας. Ο Κάρολ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ολυμπιακός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου