16 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του ΒeΒeto (Πέμπτη 16 Φεβ)

Γεια χαρά με τα ευρωπαικά κύπελλα θα ασχοληθούμε όπως είναι φυσικό και συγκεκριμένα με αυτό του Europa League αν και παίζει ο ΠΑΟΚ θα έλεγα να μην αγγίξουμε το παιχνίδι αυτό καθώς υπάρχει μια ελκυστική τετράδα που μπορεί να μας φέρει κάτι καλό.

165 Άγιαξ- Μάντσεστερ.Γ 
Στο Αμστερνταμ Αρίνα η Μάντσεστερ.Γ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι τους για την φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ και θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως για πρώτη φορά μετά το 1995 δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στην φάση των ομίλων αφού τερμάτισαν πίσω από την Μπενφίκα και την Βασιλεία  στο γκρουπ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

168 Λάτσιο – Ατλέτικο 
Η τελευταία φορά που έπαιξε η Λάτσιο ήταν την περασμένη Πέμπτη, όταν υποδέχτηκε στο Ολύμπικο τη Τσεζένα. Η ομάδα του Έντι Ρέιγια έκανε άθλια εμφάνιση στα πρώτα λεπτά και βρέθηκε στο 33΄να χάνει με 0-2 και να παίζει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόνκο.
ΠΡΟΤΑΣΗ:Under


173 Bίσλα-Σταντάρ 
Στο παγωμένο  Μιένσκι της Κρακοβίας , η Βίσλα φιλοξενεί την  Σταντάρ Λιέγης , για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ ..Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Βέλγοι είναι το φαβορί..
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 η Under


166 Άλκμααρ – Άντερλεχτ 
Ένα από τα πολλά αμφίρροπα ματς διεξάγεται ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν ψηλά στην διοργάνωση, έχοντας κατά νου και την επόμενη κλήρωση που τους φέρνει αντιμέτωπους με τον νικητή του ζευγαριού της Ουντινέζε με τον ΠΑΟΚ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: γκολ/γκολ


Καλά Κέρδη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου