15 Φεβ 2012

Champions League:Λεβερκούζεν Μπαρτσελόνα: 1-3

Με δύο γκολ του Χιλιανού Αλεξίς και ένα του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα πήρε διπλό πρόκρισης μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν κάνοντας τον επαναληπτικό αγώνα της Βαρκελώνη, όπως όλα δείχνουν, διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το σκορ άνοιξε στο 41' η Μπαρτσελόνα με τον Αλέξις Σάντσες! Μαγική πάσα του Μέσι στον διεθνή επιθετικό που έφυγε με ταχύτητα (μαζί με τον Φαμπρέγκας) προς την αντίπαλή εστία και ο τελευταίος με πλασέ, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λένο! Στο 52' η Λεβερκούζεν ισοφαρίζει. Ο Τσόρλουκα από δεξιά σέντραρε μετά από ωραία ενέργεια και ο Κάντλετς νίκησε στον αέρα τον Σάντσες, κάνοντας 1-1!


Στο 56' η Μπαρτσελόνα παίρνει πάλι κεφαλή στο σκορ με 1-2 και γκολ καρμπόν με το πρώτο. Οι παίκτες της Λεβερκούζεν έκαναν το λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Μέσι έβγαλε ξανά μπαλιά τρύπα στον ταχύτητο Σάντσες, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Λένο, έβαλε ξανά μπροστά τους Καταλανούς.
 

Στο 88' ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του. Μετά από πάσα του Μέσι στον Άλβες, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Λένο, ο Βραζιλιάνος έδωσε τελικά στον συμπαίκτη του και ο Αργεντινός εύκολα το 1-3 για την ομάδα του. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου