26 Φεβ 2012

«Καίγεται» για επιστροφή ο Νίνης

Ολοένα και περισσότερο ανυπόμονος είναι ο Σωτήρης Νίνης για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση του Παναθηναϊκού. Ο μέσος του «τριφυλλιού» έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε αρκετούς μήνες εκτός δράσης και πλέον περιμένει την επανένταξή του στην δράση από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο νεαρός διεθνής έχει άλλωστε αρκετούς λόγους για να θέλει την άμεση επιστροφή του. Πρώτα απ’όλα, θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με την κλάση του, να αποτελεί ένα επιπλέον όπλο για τον Πορτογάλο τεχνικό στην μάχη της κορυφής. Παράλληλα, ο Νίνης θέλει να πάρει αγώνες στα πόδια του, προκειμένου να δείξει στον Φερνάντο Σάντος το ότι είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική στο Euro 2012, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να… περιμένει άμεσα έργα από τον άσο του «τριφυλλιού».

Τέλος, υπάρχει και το θέμα του συμβολαίου του παίκτη. Ο Νίνης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με την Πάρμα να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την μετακόμισή του σε άλλο σύλλογο, στην περίπτωση που δείξει εξαιρετικά πράγματα με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γαλλία εξετάζει πλέον ο Σεντρίκ Καντέ. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της πορείας του. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, δεν έχουν προσεγγίσει τον παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου του, γεγονός που τον απομακρύνει περισσότερο από την Ελλάδα.

Τα πράγματα για το ενδεχόμενο παραμονής του Καντέ στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, αν αναλογιστεί κανείς πως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια πρόταση ύψους 350.000 Ευρώ τον χρόνο, συμβόλαιο που ο παίκτης είναι σε θέση να βρει σχετικά εύκολα στην Γαλλία, μετά και το απόλυτα επιτυχημένο Κόπα Άφρικα που είχε. Οι εξελίξεις και στο θέμα του Καντέ αναμένεται να είναι άμεσες, από την στιγμή που ο παίκτης έχει βγει στην αγορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου