29 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 29 Φεβ)

Καλησπέρα,με τα φιλικά των εθνικών ομάδων που βρίσκονται στο σημερινό κουπόνι θα ασχοληθούμε σήμερα.


146 Κροατία – Σουηδία 
Η Κροατία έχει τις μονάδες αλλά τώρα πρέπει να αποδείξει ότι έχει και την ομάδα,  κόντρα στην Σουηδία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος .
Πρόταση: Over

139 Τουρκία-Σλοβακία 
Στο γήπεδο της Μπούρσα Σπορ διεξάγεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι  ανάμεσα σε δύο άκρως  επιθετικές ομάδες. Οι  Τούρκοι μπαίνουν σε μία νέα εποχή μετά το αντίο του Γκούς Χίντιγκ  που επέστρεψε στους πάγκους συλλόγων και πλέον θα είναι ο προπονητής της Ανζί. Νέος τεχνικός ο Αμπντουλάχ Αβντσί  που είχε κατακτήσει με την u-17  της χώρας  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , ενώ με την ίδια ομάδα έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου νέων.
Πρόταση:1

154 Πολωνία – Πορτογαλία
Αρωμα Euro 2012 στην Βαρσοβία καθώς η διοργανώτρια του μεγάλου καλοκαιρινού ποδοσφαιρικού ραντεβού Πολωνία του Φράντσισεκ Σμούντα υποδέχεται την Πορτογαλία του Πάολο Μπέντο που έχει πάρει μαζί του τα περισσότερα αστέρια του ρόστερ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

159 Ισπανία – Βενεζουέλα 
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία θα προσπαθήσει να βρει ρυθμούς με αντίπαλο την Βενεζουέλα.
Πρόταση: γκολ – γκολ  

141 Δανία-Ρωσία 
Ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό θα διεξαχθεί στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης  ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες θα βρεθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 
Πρόταση: γκολ – γκολ  

129  Oυγγαρία-Βουλγαρία 
Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Γκιορ. Δύο ομάδες που ψάχνουν να βρούν τον καλό τους εαυτό και να λάβουν μέρος στο επόμενο Μουντιάλ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

161  Γερμανία-Ελλάδα (U21) 
Ασταμάτητη η Γερμανία που μετράει εφτά στα εφτά έχοντας πετύχει 31 γκολ. Για το γόητρο θα παλέψει η εθνική που θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα του ομίλου που θα κόψει βαθμούς από τα “πάντσερ”. Αρκετά νέα πρόσωπα κάλεσε ο Γεωργιάδης.
Πρόταση: γκολ – γκολ  

132 Σκωτία-Ολλανδία (U21) 
Ρεβάνς για την ήττα στο Ναϊμέγκεν από τους Σκωτσέζους θέλει να πάρει η Ολλανδία προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 10ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2013.
Πρόταση:X2 και Over

135 Aγγλία-Βέλγιο (U21) 
Mε τον Μπράιαν Ίστικ στον πάγκο οι Άγγλοι μετά την προαγωγή του Στιούαρτ Πιρς στην εθνική Ανδρών. Αλλαγή σκυτάλης και στο Βέλγιο που είχε νικήσει τα “λιοντάρια” τον περασμένο Νοέμβριο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

140 Νότιος Άφρικη – Σενεγάλη 
Απογοήτευσε η Σενεγάλη στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, αφού αποκλείστηκε από την πρώτη φάση, αν και ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του. Η Νότιος Αφρική δεν συμμετείχε καν, αφού απέτυχε να πάρει την πρόκριση στο τουρνουά. 
Πρόταση: X

142  Μαρόκο – Μπουρκίνα Φάσο 
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τον τεχνικό του Μαρόκο, Έρικ Γκέρετς μετά την αποτυχία της ομάδας στο Κόπα Άφρικα, τον Ιανουάριο. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για την Μπουρκίνα Φάσο, η οποία αποκλείστηκε με τρεις ήττες στο ίδιο τουρνουά, κάτι που ανάγκασε την ομοσπονδία να απολύσει τον Πάουλο Ντουάρτε από τον πάγκο της.
Πρόταση: 1

149 Β.Ιρλανδία-Νορβηγία 
Ντεμπούτο για τον Μάικλ Ο'Νιλ στον πάγκο της Βορείου Ιρλανδίας. Eπέστρεψε ο πρώην αρχηγός Χιουζ ανακαλώντας την απόσυρση του. Χωρίς Κάριου η Νορβηγία, χάνει το ματς και ο τραυματίας στόπερ Χάνγκελαντ.
Πρόταση:Under


136 Ελβετία-Αυστρία (U21) 
Mε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Ελβετοί, απογοήτευση στις τάξεις των Αυστριακών από την κακή πορεία στα προκριματικά του Euro 2013. Σε ουδέτερο το ματς.
Πρόταση: γκολ – γκολ  

Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου