25 Φεβ 2012

Οι Προτάσεις του BeBeto (Σάββατο 25 Φεβ)

Καλημέρα, μεγάλο σαββατιάτικο κουπόνι έχουμε σήμερα με πολλούς αγώνες απο τους οποίους ξεχώρισα κάποιους απο Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία και Αγγλία.

240 Κολωνία –Λεβερκούζεν
Σε περιπέτειες μπήκε η Κολωνία η οποία έχασε από την Νυρεμβέργη με σκορ 2-1 και πλέον είναι στην 14 θέση έχοντας 24 βαθμούς έξι περισσότερους από την ομάδα που παταει την γραμμή στα μπαράζ .
ΠΡΟΤΑΣΗ 2 γκολ/γκολ

241 Μάιντς-Καιζερσλάουτερν
Με μια ακόμη φορά τον Ζινταν να σκοράρει , μιας και από την μέρα που ήρθε έχει την καλύτερη σχέση με τα δίχτυα , η Μαιντς πήρε την ισοπαλία έστω και αν ήταν τυχερή από την Χοφενχαιμ με 1-1.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1

323 Βέρντερ-Νυρεμβέργη
Την πρώτη νίκη μετά από τέσσερεις ισοπαλίες πήρε η Βερντερ κάνοντας μάλιστα περίτρανο διπλό στο Αμβούργο το οποίο και κέρδισαν με σκορ 1-3 , η Βερντερ ήταν σοβαρή χτύπησε δυο φόρες η μια μάλιστα πολύ νωρίς και δεν έδωσε δικαιώματα στο Αμβούργο να κάνει το παιχνίδι του . Το μόνο που έκαναν οι γηπεδούχοι απλά να βάλουν ένα τυχερό γκολ από στημένη φάση όταν η μπάλα βρήκε το τοίχος και άλλαξε πορεία.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 
 
322 Στούρμ Γκράτς - Ραπίντ Βιέννης
Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Αυστρίας είναι αυτή ανάμεσα στην πρωταθλήτρια, Στούρμ Γκράτς και την πρωτοπόρο, Ραπίντ Βιέννης. Με το μυαλό στο ντέρμπι, την ίδια ώρα η Αούστρια θα φιλοξενεί την ουραγό, Κάπφενμπεργκ, περιμένοντας στραβοπάτημα της Ραπίντ, για να βρεθεί στην κορυφή. 

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 


306 Βασιλεία -Ζυρίχη
Η Βασιλεία, με νωπές τις μνήμες από την πολύ μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν, καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο ντέρμπι του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Ζυρίχη.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 - Over


243 Γουέστ Μπρόμιτς- Σάντερλαντ
Στο Χόθορνς οι Baggies του Ρόι Χόντσον έρχονται αντιμέτωποι με τις «Μαύρες Γάτες» του Μάρτιν Ο Νιλ σε ένα ενδιαφέρον ματς που λογικά θα κρύβει και πολλές συγκινήσεις και γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

245 ΚΠΡ- Φούλαμ
Στο μικρό ντέρμπι του Λονδίνου η ΚΠΡ υποδέχεται την Φούλαμ σε ένα ματς που η νίκη είναι επιτακτική για τους γηπεδούχους που θέλουν να παραμείνουν –έστω και οριακά- μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και αυτή την αγωνιστική ενώ από την άλλη πλευρά οι Cottagers έχουν ένα «μαξιλαράκι» +9 β. από την γραμμή του υποβιβασμού και είναι σχετικά σε καλύτερη μοίρα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ- Γκολ

246 Νιουκάστλ- Γουλβς
Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Γουλβς και είναι το φαβορί της συνάντησης αφού εντός έδρας είναι πάντα υπολογίσιμη και αντίστοιχα οι «Λύκοι» ενδεχομένως στην παρούσα φάση να είναι και η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

319 Μ.Σίτι-Μπλάκμπερν
Στο City of Manchester οι «πολίτες» μετά τον θρίαμβο που πέτυχαν απέναντι στην Πόρτο ( 4-0) και την πρόκριση τους στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ επιστρέφουν στο πρωτάθλημα όπου συνεχίζουν να προπορεύονται όντας στο +2 από την συμπολίτισσα τους Μάντσεστερ.Γ η οποία την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Νόριτς.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 4-6 γκολ

248 Γουότφορντ- Σαουθάμπτον
Οι «σφήγκες» υποδέχονται τους «Άγιους» που είναι 2οι στην βαθμολογία και εξ΄ ορισμού η αποστολή τους θα είναι δύσκολη ενώ το καλό αήττητο σερί 4 αγώνων έσπασε με εκκωφαντικό τρόπο την περασμένη αγωνιστική αφού γνώρισαν την συντριβή με 0-4 στο Σέλχαρστ Παρκ από την Κρίσταλ Πάλας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 

254 Μπρίστολ Σίτι- Μπλάκπουλ
Οι Robins πλησιάζουν και πάλι επικίνδυνα την γραμμή του υποβιβασμού αφού έχουν μείνει εδώ και πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη με απολογισμό 0-1-4 με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον στο +6 από τις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 

258   Καρλάιλ-Γεοβιλ    
Τραγική ήταν η Καρλάιλ στο ματς  με τη Μπρέντφορντ από την οποία έχασε με 4-0 (3-0 το ημίχρονο). Ανύπαρκτη επιθετικά  χωρίς τον Μίλερ που επιστρέφει και θα προσδώσει δυναμική στη γραμμή κρούσης. Θα κάνει μία δύο αλλαγές στην ενδεκάδα ο Αμποτ. Η Γεοβιλ  μπόρεσε να γυρίσει το ματς με την Κόλτσεστερ  από 0-1 σε 3-1 με το τελικό 3-2 να σημαίνει την 3η νίκη σε 4 ματς.  Εκτός ο αμυντικός Αγκάρ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

264   Πρέστον-Γουόλσολ  
Ακόμα μία ήττα για την Πρέστον, αυτή τη φορά κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιντεντ με 2-1 ,εκτός έδρας. Προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε στην πίεση μίας απόλυτα «καυτής» έδρας. Ψάχνει ταλέντα από μικρές κατηγορίες ο Γουέστλι.  «Ξύπνησε» η Γουόλσολ που μετά την εύκολη νίκη επί της Γουίκομ έκανε επαγγελματικό διπλό μέσα στη Σκάνθορπ(0-1)..
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

266   Τσάρλτον-Στιβενέιτζ  
Έμεινε για 7ο παιχνίδι αήττητη  η Τσάρλτον  με την 3η ισοπαλία σε τέσσερα ματς, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρότσντέιλ ,εντός έδρας με 1-1. Ακόμα και έτσι αύξησε τη διαφορά στους 9 πόντους από τη Σέφιλντ Γιουν. Η Στιβενέιτζ ,μετά το 0-0 με την Τότεναμ όπου ήταν πολύ καλή, έβγαλε τεράστια κούραση στο παιχνίδι με τη Νότς Κάουντι χάνοντας με 1-0. Ισως γίνουν αλλαγές στην  ενδεκάδα..
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Καλά Κέρδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου