29 Ιαν 2012

Oι Προτάσεις του beBeto (Kυριακή 29 Ιαν)

Λίγες προτάσεις και απο εμένα για να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στην έμπνευση σας.


375 Άρσεναλ- Άστον Βίλα 
Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Άστον Βίλα με τους «κανονιέρηδες» να μετράνε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη το 1-2 από την Μάντσεστερ.Γ στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να απέχουν πλέον 5 βαθμούς από την 4η Τσέλσι και ήδη ο Βενγκέρ εάν συνεχίσουν έτσι θα πρέπει να αρχίσει σιγά –σιγά να συνηθίζει στην ιδέα πως μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια ίσως του χρόνου να μην παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ- Γκολ 

391 Μονς – Μπριζ 
Μετά από τρεις αγώνες η Μπριζ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2012, επί της Λόκερεν με 3-0. Ένα ματς στο οποίο μπήκε αποφασισμένη να το κερδίσει και το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως απέναντι στην Μονς θα έχει δύσκολο έργο, αφού οι γηπεδούχοι  έχουν εξαιρετική εικόνα στην έδρα τους, με μόλις μια ήττα σε σύνολο 11 αγώνων.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ- Γκολ 

393  Ρεν – Μαρσέιγ 
Η Μαρσέιγ φεύγει αήττητη τα τελευταία τρία χρόνια από την έδρα της Ρεν και κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και στο φετινό ματς. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις έναν βαθμό, με την Μαρσέιγ να έχει 34 πόντους και την Ρεν 35.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ- Γκολ 

354  ΠΑΣ Γιάννενα – Παναιτωλικός
Ο ΠΑΣ Γιαννενα του Αγγελου Αναστασιάδη προέρχεται από την ήττα που γνώρισε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 2-1 δεχόμενος το γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς. Είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία και σίγουρα εδικαιούτο τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


385 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Η ΑΕΚ εν μέσω αβεβαιότητας για το άμεσο μέλλον της υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο ντέρμπι δικεφάλων της 19ης αγωνιστικής θέλοντας εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 γκολ – γκολ


Και μερικές γρήγορες
Ατρόμητος – Αστ.Τριπολης     1
Αρης – Λεβαδειακός                1
Δόξα – Παναθηναϊκός            under


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου