19 Ιαν 2012

«Να σκοράρω πολλά γκολ»

Ικανοποιημένος από την μετακίνησή του στον ΠΑΣ Γιάννενα εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος υποσχέθηκε πολλά γκολ με την νέα του ομάδα. Ο Ούγγρος επιθετικός αποκτήθηκε για τους επόμενους έξι μήνες από τον «Αίαντα της Ηπείρου» και κατά την άφιξή του στα Ιωάννινα δήλωσε:
«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να σκοράρω πολλά γκολ, να πάρω πολύ χρόνο συμμετοχής και να πετύχουμε το στόχο. Είναι ευχάριστο που γύρισα στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω να περάσω καλά σ' αυτούς τους μήνες στα Γιάννενα. Θέλω να βοηθήσω στους μήνες που θα είμαι εδώ και γι' αυτό επέστρεψα. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ανέφερε: «Προσπαθούσα να βρω ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και έπαιξα στην πατρίδα μου με την ΜΤΚ Βουδαπέστης ορισμένα παιχνίδια. Έπαιξα και με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Τώρα χρειάζομαι ορισμένα παιχνίδια για να πετύχω γκολ για την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν οι Γιώργος Σουκουβέλος, Παναγιώτης Χριστοβασίλης και Δημήτρης Νιαρχάκος, με τον πρώτο να δηλώνει: «Εκ μέρους της διοίκησης θα ήθελα να πω ότι η απαίτηση των φιλάθλων ήταν να γίνουν μεταγραφές.

Πράξαμε το καθήκον μας. Ακόμα δεν κλείσαμε. Ο πρόεδρος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα. Υποδεχτήκαμε εμείς τον κ. Νέμεθ και όπως είπε θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα στην ομάδα, κάτι στο οποίο υστερούσαμε τώρα τελευταία. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καθήκον τους και θα ακολουθήσουν 1-2 μεταγραφές ακόμα. Εκείνο που θα θέλαμε είναι να γίνουμε όλοι μαζί ένα σώμα, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ξανά στη Σούπερ Λιγκ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου