22 Ιαν 2012

«Ποντικοί» στα αποδυτήρια της ΡεάλΑίσθηση προκαλεί το τεράστιο σημερινό θέμα της Marca, η οποία στο πρωτοσέλιδό της, παρουσιάζει τον διάλογο, σε πολύ υψηλούς τόνους, που είχε ο Σέρχιο Ράμος με τον Χοσέ Μουρίνιο.

Γενικώς τα πράγματα στη Ρεάλ, ιδιαίτερα πριν το αποψινό παιχνίδι με τη Μπιλμπάο, είναι έκρυθμα...Και υπάρχουν πολλοί πλέον που αντιδρούν, όχι μόνο στις πρακτικές του Μουρίνιο, αλλά και στην ποδοσφαιρική τακτική του. 

Στο διάλογο που είχε ο Special One με τον Ράμος, πολλά από τα παράπονα των παικτών, είτε εκφράστηκαν είτε εννοήθηκαν... Τη στιγμή όμως, που ο Ισπανός, κατηγορεί τον Μουρίνιο ότι δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα «Δεν έχεις φορέσει ποτέ παντελονάκια για να βγεις στο γήπεδο» φαίνεται ότι το ρήγμα στις σχέσεις (κυρίως) των Ισπανών παικτών (τους οποίους ο Μουρίνιο κατηγορεί ότι έχουν προστασία από τους δημοσιογράφους) με τον προπονητή τους (κατηγορείται ότι δεν τηρεί ίδια στάση απέναντι σε όλους τους παίκτες), είναι πολύ βαθύ...
Δείτε το διάλογο του Μουρίνιο με τον Ράμος με ολίγον από Κασίγιας, όπως τον έχει γράψει η Marca...

Μουρίνιο (απευθυνόμενος στον Ράμος): Με «σκοτώσατε» στη μικτή ζώνη.
Ράμος: Όχι. Διαβάσατε μόνο όσα γράφουν οι εφημερίδες, όχι όλα όσα είπαμε εμείς.
Μουρίνιο: Φυσικά, εσάς τους Ισπανούς που κερδίσατε το Μουντιάλ, σας «προστατεύουν» τα φιλαράκια σας στον Τύπο. Όπως τον τερματοφύλακα...
Κασίγιας (φωνάζοντας από εκεί που βρισκόταν): Μίστερ, εδώ τα πράγματα συνηθίζεται να λέγονται πρόσωπο με πρόσωπο.
Μουρίνιο: Που ήσουν στο πρώτο γκολ Σέρχιο;
Ράμος: Μάρκαρα τον Πικέ.
Μουρίνιο: Λοιπόν έπρεπε να μαρκάρεις τον Πουγιόλ.
Ράμος: Πράγματι, αλλά οι δυο τους (Πικέ και Πουγιόλ) άλλαζαν συνεχώς θέσεις και αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα μαρκαρίσματα.
Μουρίνιο: Τί έχουμε εδώ; Τώρα το παίζεις και προπονητής;
Ράμος: Όχι, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού, κάποιες φορές αλλάζουν τα ατομικά μαρκαρίσματα. Αλλά αφού εσείς δεν φορέσατε ποτέ σας κοντό παντελονάκι, δεν γνωρίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο (!!!)
Eκτός των άλλων, στη διάρκεια της προπόνησης, μετά την ήττα από τη Μπάρτσα, βρέθηκε ακόμα ένας παίκτης που είπε στο Μουρίνιο, εκφράζοντας τα παράπονά του για την επιλεκτική στάση που τηρεί μεταξύ των παικτών...
«Κόουτς, εκνευριστήκατε πέρυσι όταν ο Ίκερ ζήτησε συγνώμη από τον Τσάβι. Τι διαφορετικό έκανε άραγε χθες στο βίντεο ο Πέπε (ζήτησε συγγνώμη από τον Μέσι για το πάτημα του χεριού);».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου