10 Ιαν 2012

Προτάσεις Στοιχήματος Τρίτης (bebeto)

Σανταντέρ - Μιραντές

Η Ρασίνγκ Σανταντέρ προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα και ανάσανε βαθμολογικά με 1-0 την Σαραγόσα και πρέπει τώρα να διορθώσει ότι έκανε λάθος στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Μιραντές όπου την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 .
Αξίζει λοιπόν να ρισκάρουμε σε ένα ματς που μπορεί να έχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα ( αν παραμείνει το 0-0 μέχρι ένα προχωρημένο χρονικό στάδιο μπορεί να γίνει και «διπλό») Οπότε θα πάμε με πρόβλεψη σε σκορ και θα προτείνουμε το 2-0
Πρόταση:1

Μάλαγα – Ρεάλ
Η Ρεάλ έχοντας αέρα 5 βαθμών από την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα κυπέλλου με την Μάλαγα μέχρι τον επόμενο που αν προκριθεί θα είναι με την Μπαρτσελόνα .

Στον πρώτο αγώνα η Ρεάλ βρέθηκε να ηττάται με 2-0 στο ημίχρονο από την Μάλαγα και μάλιστα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αλλά κατάφερε να νικήσει με την ελάχιστη διαφορά 3-2 και να πηγαίνει στην Μάλαγα για να μην χάσει .Στις 22 Οκτωβρίου είχε νικήσει με 4-0 αλλά τώρα είναι ένας διαφορετικός αγώνας και η Μάλαγα καλείται να πάρει την πρόκριση και αν καταφέρει το πρώτο θαύμα πρέπει να κάνει και δεύτερο στην επόμενη φάση.
 Πρόταση:Χ

Καέν - Μαρσέιγ  
Στην Γαλλία έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, με την Καέν να υποδέχεται την Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ντεσάμπ έχει να δώσει πολύ κρίσιμα ματς μέσα σε λίγες μέρες στο πρωτάθλημα, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά, τις Λιλ, Ρεν και Λυών.  Το αποψινό ματς είναι στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και πρόκειται για μονό παιχνίδι. 
 Πρόταση:2

Καλά Κέρδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου