24 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον beBeto (Tρίτη 24 Ιαν)

Πλούσιο το σημερινό κουπόνι και ο bebeto όπως πάντα έτοιμος για όλα .


Κάρντιφ- Κρίσταλ Πάλας 
Στο Cardiff City Stadium οι γηπεδούχοι του ΜακΚάι υποδέχονται τους «Αετούς του Λονδίνου» με στόχο να ανατρέψουν το 0-1 από το πρώτο ημιτελικό στο Σέλχαρστ Παρκ και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ.  
113 Κάρντιφ- Κρίσταλ Πάλας  Προτείνω το σημείο 1


Γιουβέντους – Ρόμα 
Γιουβέντους και Ρόμα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο κύπελλο Ιταλίας, με τους "τζαλορόσι" να θέλουν  ένα τίτλο φέτος και το κύπελλο να ειναι ο πιο εφικτός στόχος .
122 Γιουβέντους – Ρόμα Προτείνω το σημείο 1 (γκολ/γκολ)

Μιραντές - Εσπανιόλ  
Η Μιραντές έχασε μία τεράστια ευκαιρία με την Εσπανιόλ, να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς και να γίνει έτσι η πρώτη ομάδα που θα περνούσε στα ημιτελικά ενώ θα αγωνιζόταν στην Τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.
Να σημειώσουμε ότι στη Βαρκελώνη η Μιραντές που πολύ πιθανόν του χρόνου να αγωνίζεται στην Σεκούντα , κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και το σκορ αυτό παρέμενε μέχρι και το 84ο λεπτό όπου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και στο τέλος κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και τελικά να πάρουν την νίκη στις καθυστερήσεις.

125  Μιραντές - Εσπανιόλ  Προτείνω (γκολ/γκολ)

Άντερλεχτ - Γάνδη 
Στο Βέλγικο πρωτάθλημα η Άντερλεχτ δείχνει ασταμάτητη. Μετά το 3-0 επί της Μπριζ, πριν 15 μέρες, κατάφερε να περάσει από την έδρα της Κορτράικ με 1-0 και πλέον δείχνει  έτοιμη να πάρει τον τίτλο. Ήταν έτσι και αλλιώς το μεγάλο φαβορί, πλέον το πιστεύουν και οι πλέον άπιστοι, ότι η ομάδα του Γιάκομπς βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει τα ματς εύκολα ή δύσκολα. 
105   Άντερλεχτ - Γάνδη  Προτείνω το σημείο 1


Γουίμπλετον-Μάκλσφιλντ
Οι γηπεδούχοι μετά από 12 ματς χωρίς νίκη (0-3-9) μπόρεσαν να κάνουν δύο μεγάλα διπλά και σε πολύ δύσκολες έδρες κόντρα  σε Πόρτ Βέιλ (1-2) και Τζίλιγχαμ (3-4). Πρωταγωνιστής ο φορ Μίντσον με τρία γκολ σε αυτό το διάστημα ,φτάνοντας τα 15.  Επιστρέφουν οι τραυματίες φορ Τζόλι και Γιούελ, με τον Τέρι Μπράουν να μην  κάνει πολλές αλλαγές.  Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε 7 παιχνίδια (0-2-5).
Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις σερί ήττες ,η πιο πρόσφατη εκτός έδρας από τη Σουίντον με 1-0.   Εκτός έδρας μετρά πέντε σερί ήττες, με τον μέσο Μάτις να κάνει ντεμπούτο  Ο Γκάρι Σίμπσον  έχει επιλογές  να αλλάξει σε μεσαία γραμμή και επίθεση και ίσως υπάρξουν δύο με τρεις αλλαγές.
111 Γουίμπλετον-Μάκλσφιλντ Προτείνω (γκολ/γκολ)



Τορκί-Ντάγκεναμ
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανέβουν  ψυχολογικά αλλά κυρίως βαθμολογικά με τις τρεις σερί νίκες εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-2) και πιο πρόσφατο το 1-2 επι της Μόρκαμπ.  Ετσι πλέον είναι στην 6η θέση και μέσα  στα  πλει οφ . Ο Μάρτιν Λινγκ δεν έχει προβλήματα  με τραυματισμούς ή τιμωρίες για την ομάδα που δεν έχει χάσει τα 6 τελευταία ματς εντός έδρας με 5 νίκες και μία ισοπαλία(5-1-0), χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από αυτά.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι  μέτρησαν τρίτο ματς χωρίς νίκη και τη δεύτερη σερί ήττα αυτή τη φορά από την Κρού με 3-1 αν και προηγήθηκε. Υπάρχουν τέσσερις απουσίες  ,τρεις στη μεσαία γραμμή και ένας στην επίθεση ,ενώ  είναι αμφίβολος ένας από τους επιθετικούς, ο λόγος για τον Σκοτ.
112 Τορκί-Ντάγκεναμ Προτείνω (γκολ/γκολ)



Γκάνα - Μποτσουάνα 
Η Γκάνα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα φαβορί του φετινού Κόπα Άφρικα και αυτόν τον τίτλο θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου με αντίπαλο την «πρωτάρα» στην διοργάνωση, Μποτσουάνα.
100 Γκάνα - Μποτσουάνα  Προτείνω το σημείο 1

Μάλι - Γουινέα
Η παρουσία της Γκάνας στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα, μετατρέπει αυτομάτως την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μάλι και την Γουϊνέα σε πρόωρο τελικό της δεύτερης θέσης.  
106 Μάλι - Γουινέα  Προτείνω το σημείο Χ


Νότς Κάουντι-Πρέστον 
Στο "Μίντοου Λέιν" οι "καρακάξες" της Νότς Κάουντι φιλοξενεί την  Πρέστον  σε ένα ματς στο οποίο μπορεί να αγωνίζονται  δύο ισοδύναμες ομάδες ωστόσο η γηπεδούχος έχει ένα λίγο μεγαλύτερο προβάδισμα. 
108 Νότς Κάουντι-Πρέστον  Προτείνω το σημείο 1

Καλή Επιτυχία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου