25 Ιαν 2012

Προτάσεις απο τον beBeto (Τετάρτη 25 Ιαν)

Αρκετά πλούσιο το κουπόνι μας σήμερα αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε απο τα πολλά παιχνίδια καθώς πρέπει να παίξουμε σαυτά που θα μας αποφέρουν κέρδη.


Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά νίκη με 1-0 εντός έδρας επι του Ατρομήτου με το γκολ του Κουίνσι είκοσι λεπτά πριν τη λήξη του ματς.  Το καλο νεα είναι πως με τον Κατσουράνη στην αποστολή και πιθανόν και στη βασική ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό. 
135 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός  Προτείνω το σημείο 1


Δόξα – Αστέρας 
Η Δόξα Δράμας ακόμα αναζητάει την  πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της σουπερ λιγκα και όλοι στους «Μαυραετούς» πιστεύουν ότι αυτή μπορεί να έρθει κόντρα στους Αρκάδες.
129 Δόξα – Αστέρας Προτείνω τα σημεία 1Χ

Λιβύη - Ζάμπια 
Η Ζάμπια ήταν η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής του Κόπα Άφρικα με τη νίκη κόντρα στην Σενεγάλη. Σήμερα έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της κόντρα στην Λιβύη να αγκαλιάσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. 
130 Λιβύη - Ζάμπια Προτείνω το σημείο 2 under


ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 
Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
128 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος  Προτείνω γκολ - γκολ

Μπαρσελόνα – Ρεάλ 
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ παίζουν για τρίτη φορά φέτος και πρώτη φορά στο Καμπ Νου. Στις δύο προηγούμενες στο Μπερναμπέου νίκησε η Μπάρτσα με 3-1 για το πρωτάθλημα και με 2-1 για το κύπελλο μία εβδομάδα πριν.
150 Μπαρσελόνα – Ρεάλ  Προτείνω το σημείο 1


Μαλίν – Γκενκ 

Σε ένα άλλο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον η Μαλίν υποδέχεται την Γκενκ. Δύο ομάδες που έχουν συμπληρώσει 5 ματς αήττητες, δύο ομάδες που θέλουν όμως την νίκη. Η Γκενκ έχει φέρει αρκετές ισοπαλίες, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που θαυμάσαμε πέρυσι. Η Μαλίν έχει μπει ιδανικά το 2012, όπου έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.  
146 Μαλίν – Γκενκ Προτείνω το σημείο 1 (γκολ - γκολ)

Μπριζ - Λόκερεν  
Στο Βέλγιο απόψε έχουμε φουλ αγωνιστική δράση. Η Μπριζ θεωρείται μεγάλο φαβορί, αφού δύσκολα μπορεί να χάσει και δεύτερο ματς εντός έδρας στην σειρά. Η Αλήθεια είναι ότι μέσα στο 2012 δεν τα έχει πάει καλά , έχοντας χάσει 2 συνεχόμενα ματς, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει. 
143 Μπριζ - Λόκερεν  Προτείνω το σημείο 1

Καλή Επιτυχία στους φίλους μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου