23 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον beBeto (Δευτέρα 23 Ιαν)

Όταν τα παιχνίδια είναι λίγα όπως κάθε Δευτέρα και όλοι εσείς νομίζετε οτι είναι μία σκοτωμένη μέρα για στοίχημα θα πρέπει να εξετάσετε το θέμα αυτό καλύτερα.


Σαουθάμπτον- Λέστερ 
Στο Σεντ Μέρις οι «Άγιοι» υποδέχονται τις «Αλεπούδες» σε ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουν την νίκη για να πιάσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας την Γουέστ Χαμ αφού τα «σφυριά» το Σάββατο επικράτησαν με 2-1 της Νόττινχαμ Φόρεστ. Οι φιλοξενούμενοι δίχως νίκη στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα μοιραία έχουν υποχωρήσει στην μέση της βαθμολογίας.  
Ετσι λοιπόν έχουμε 
298 Σαουθάμπτον- Λέστερ 1

Ολιανένσε – Σπόρτινγκ  
Τα «λιοντάρια» της Λισσαβώνας  φιλοξενούνται από την Ολιανένσε του Σέρζιο Κονσεϊσάο και θέλουν επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μην πάει άλλη μία χρονιά πρόωρα χαμένη.
301  Ολιανένσε – Σπόρτινγκ  1 Χ   /   γκολ - γκολ

Τουρ - Μονπελιέ  
Στο κύπελλο Γαλλίας, όλα τα φαβορί του Σαββατοκύριακου, πλην της Παρί Σ.Ζ, χρειάστηκαν παράταση αλλά και πέναλτι για να πάρουν προκρίσεις. Ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο απόψε με την Μονπελιέ να φιλοξενείται την Τουρ.
297 Τουρ - Μονπελιέ  2 (over)

Βιγιαρεάλ – Χιχόν  
Έτσι όπως τα έχει καταφέρει φέτος η Βιγιαρεάλ, πρέπει να κερδίσει την Χιχόν για να πάρει ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Σε χειρότερη θέση η φιλοξενούμενη που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.
300  Βιγιαρεάλ – Χιχόν  1

Τώρα για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια του Κόπα Αφρικα και νιώθετε έτοιμοι να ακολουθήσετε τον beBeto,θα σας πρότεινα τα εξής:

Μαρόκο - Τυνησία
Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και την Τυνησία είναι αναμφίβολα αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής όχι μόνο του τρίτου αλλά όλων των ομίλων καθώς πρόκειται για ένα από τα κλασσικά ντέρμπι της Αφρικανικής Ηπείρου. 
Στοιχηματικά, πολύ μεγάλο ντέρμπι, σίγουρα ρίσκο η οποιαδήποτε εκτίμηση αλλά το Μαρόκο δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς είναι αυτή την χρονική στιγμή η πιο ποιοτική και έμπειρη από τις δύο.
295 Μαρόκο - Τυνησία 1

Γκαμπόν - Νίγηρας  
Με το δεξί θα προσπαθήσει να ξεκινήσει η διοργανώτρια Γκαμπόν, η οποία φιλοξενεί στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου την, θεωρητικά, πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης και πολύ μεγάλη έκπληξη των προκριματικών, το Νίγηρα.
Στοιχηματικά, με δεδομένη την παρουσία στον όμιλο των Τυνησίας και Μαρόκου, κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης  για την οικοδέσποινα Γκαμπόν θα είναι αποτυχία και θα δυσκολέψει σαφώς τον βασικό στόχο που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο.
294  Γκαμπόν - Νίγηρας  1

Καλή Επιτυχία 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου