20 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον bebeto (Παρασκευή 20 Ιαν)

 Στο κουπόνι της Παρασκευής υπάρχουν κάποια ελκυστικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν την μέρα μας ευχάριστη.

Με την νέα μου εμφάνιση λοιπόν θα δώσουμε τα σημερινά μας προγνωστικά:


Σαμπντόρια – Λιβόρνο 
δύσκολο ματς έχει η Σαμπντόρια, που απόψε υποδέχεται το Λιβόρνο σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θα έχουν το άγχος και την πίεση του κόσμου, το οποίο όμως πρέπει να αποβάλλουν.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς να κερδίσει, η Σαμπντόρια έκανε επιτέλους μία νίκη.Η νίκη αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που ο κόσμος είχε χάσει την υπομονή του και ετοιμαζόταν να ξεσπάσει. 

Στο ρόστερ προστέθηκε ο Σάββας Γκέντζογλου σε μία προσπάθεια να γίνει πιο δυνατό το κέντρο της ομάδας. Εκτός είναι ο Πανταλίνο.
Προτείνω το σημείο 1

Ντεν Χάαγκ – Ρόντα 
Η Ντεν Χααγκ διαθέτει μια από τις καλύτερες εντός έδρας άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις 6 τέρματα. Αν εξαιρέσει κανείς τις Άλκμααρ και Αϊντχόφεν, η ομάδα της Χάγης έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ(μόλις 6) και δείχνει να ποντάρει σε αυτόν τον τομέα.
Στόχος της είναι να μπει στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, ωστόσο απέχει από την θέση αυτή, 5 βαθμούς. Γίνεται αντιληπτό ότι θα χρειαστεί βαθμούς, κυρίως στην έδρα της, απέναντι σε μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, που είναι η Ρόντα.
Προτείνω τα σημεία Χ2 

Γκενκ - Σιντ Τρούιντεν
Ένα ματς στο οποίο υπάρχει μεγάλο φαβορί και δεν είναι άλλο από την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι πάντως βρίσκονται εκτός πρώτης εξάδας και σε πρώτη φάση θέλουν να κερδίσουν μια θέση στις πρώτες έξι θέσεις για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το ευρωπαικό εισιτήριο.
Προτείνω τα σημεία 1Χ  

Χέλμοντ - Μάαστριχτ
η φιλοξενούμενη να προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βίλεμ με 3-1, την περασμένη Δευτέρα, δεν πρέπει να λησμονήσουμε όμως ότι παραδοσιακά δίνει βάση στα εντός έδρας παιχνίδια της. Μακριά από το σπίτι της είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας μέχρι τώρα, 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Η Χέλμοντ μπορεί να μην είναι κάποιο μεγαθήριο, ωστόσο έχει πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία 2 ματς, ενώ ποντάρει περισσότερο στην έδρα. Συγκεκριμένα έχει 5 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες, συγκομιδή ικανή να της δώσει μια ακόμα νίκη.
Προτείνω το σημείο 1  

Καλή Επιτυχία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου