18 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον bebeto (Τετάρτη 18 Ιαν)

Η κάτοχος του Τροπαίου Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το πρώτο απο τα δύο ματς του Copa del rey. Ασφαλως προβάδισμα εχει η γηπεδούχος Ρεαλ αφού δείχνει πιο φορμαρισμένη απο την Μπαρτσα που μετα την γκέλα  απο την Εσπανιόλ ζορίστηκε αρκετά  κοντρα στην Μπέτις. Το ματς αυτο δεν εχει καμία σχέση με το προηγουμενο Ρεαλ-Μπαρτσα στα πλαίσια του πρωταθλήματος.
Προτείνω το σημείο 1

Απο τη μια ο Παοκ που θελει να παρει ρεβανς απο την περσυνη ηττα-αποκλεισμο στο κύπελλο ενω η Αεκ θέλει να παρει εκδίκηση απο το 3-0 του πρωταθλήματος. Μετα την φυγη Βιεϊρινια-κοντρερας ο Παοκ εχει χάσει αρκετά σε ποιότητα, βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική φλερτάρει με τη γκέλα. Η Αεκ ειναι λίγο σοβαρή αλλα δεν εχεί τον παίκτη που βλέπει εύκολα το γκόλ.
Προτείνω τα σημεία Χ2


Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας οι "πράσινοι" του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την πολύτιμη νίκη μέσα στα γιάννενα καλούνται να δώσουν το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που χρωστούν στο πρωτάθλημα απέναντι στην φιλότιμη Δόξα Δράμας του Μάκη Κατσαβάκη που παραμενει μεφάλο φαβορί για υποβιβασμό.
Προτείνω το σημείο 1

Η Μπιλμπάο και η Μαγιόρκα χρησιμοποιούν το κύπελλο ως έσχατη ευρωπαϊκή λύση και φυσικά και οι δύο ομάδες επιδιώκουν την πρόκριση ευελπιστώντας ακόμα και στην συμμετοχή στο τελικό του θεσμού.
Προτείνω το σημείο Χ

Επίσης της τελευταίας στιγμής

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ      1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ                 1
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ                            1
 

Καλά Κέρδη και Καλή Επιτυχία στην ΑΕΚ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου