14 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον bebeto (Σάββατο 14 Ιαν)

Γκεντσλέρ-Εσκισεχίρ 
Δύο ομάδες οι οποίες δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στο Κύπελλο απο ομάδα Β κατηγορίας ,ενώ οι φιλοξενούμενοι  αγνοούν τη νίκη  για τρία ματς .  
Προτείνω το σημείο Χ

Τουρ – Σεντάν
Δύο άκρως επιθετικές ομάδες είναι αντιμέτωπες, με την διαφορά ότι οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Η Τουρ έχει να παλέψει για την γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά, η Σεντάν, στοχεύει στην άνοδο, και είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Τουρ μέσα στην έδρα της έχει 4 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας σκοράρει 16 φορές.


Η Σεντάν βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας έχει 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 16 γκολ, αλλά παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα της, έχοντας δεχτεί 15 γκολ.
Προτείνω Over και το σημείο 2

Τρουά – Άρλ
Η Τρουά διατηρεί το αήττητο στην έδρα της, και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την παραμονή της στην κατηγορία.
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία.
Η Αρλ, βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας και δίνει την μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία. Ένα είναι βέβαιο. Ότι αν δεν βελτιώσει άμεσα την εικόνα της, τότε θα επιστρέψει στην Γ’ κατηγορία.  Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει και μετά από 9 αγώνες, έχει 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Μάλιστα έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα(16) από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει τα λιγότερα(5).

Προτείνω το σημείο 1

Μπουλόν – Ρεμς
Η Μπουλόν είχε θετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα,Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
Βαθμολογικά πάντως βρίσκεται στην 12η θέση του πίνακα με 23 βαθμούς.

Η Ρεμς έχει 33 βαθμούς και θέλει την νίκη, ώστε να ανέβει στην κορυφή. Εκτός έδρας πάντως έχει μόλις 2 νίκες σε σύνολο 9 αγώνων, έχοντας συντελεστή τερμάτων 7-9.
Προτείνω το σημείο X


 Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς
Αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου οι Ρέιντζερς επιβάλλεται να κερδίσουν τη Σέντ Τζόνστον, που σύν τοις άλλοις είναι καλύτερη εκτός παρά εντός. 
Προτείνω το σημείο 2 

Και για την Ελλάδα τωρα ο bebeto ως γνωστό δεν παίζει ποτέ την ομάδα του γιατί θέλει πάντα να κερδίζει οπότε θα αποφύγουμε τον αγώνα Νο#196 σαν προγνωστικό της τελευταίας στιγμής θα σας προτείνω άσσο τον Ολυμπιακό γιατί δεν σηκώνει άλλη γκέλα.

 Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου