11 Ιαν 2012

Προβλέψεις απο τον bebeto (Τετάρτη 11 Ιαν)

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης καθώς οι πράσινοι θα έχουν απουσίες και ο Πανιώνιος εκτός των άλλων θα θέλει και εκδίκηση για την ήττα με 2-1 στο πρωτάθλημα πριν από λιγο καιρό.

O γηπεδούχος Πανιώνιος του Ακη Μάντζιου έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη το περασμένο Σαββατο στο πρωτάλθημα. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ακης Μάτζιος θα συμπεριλάβει και τον νεοαποκτηθέντα Χρυσόστομο Μιχαηλίδη στην αποστολή και δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει και στην βασική ενδεκάδα..   

 Ο Παναθηναϊκός έρχεται από την  νίκη εντός έδρας με 1-0  επί της Κέρκυρας με σκόρερ τον Σεμπαστιαν Λέτο χωρίς όμως να παίξει καλή μπαλα. Ετσι πήγε στο -4 από τον ολυμπιακό  αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα. Εκτός αποστολής άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Χάρη Μαυρία. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν συνέχεια  και  ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να του δώσει πολύτιμες ανάσες.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι και πάλι οι Καπίνο, Κατσουράνης και Κουίνσι, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν πέρα από τους γνωστους αποντες Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Ταμπάκη, Λαγό. Επισης είναι έξω και οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, καθώς και ο Καντέ που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Μάλι
για το Κόπα Άφρικα, αλλά και ο Πετρόπουλος για λόγους τακτικής.  
ΠΡΟΤΑΣΗ:  2-3 γκολ και το σημείο 2

Ολυμπιακος - Θρασύβουλος 
Ο Ολυμπιακος απέναντι στον ουραγό της φουτμπλ λιγκ Θρασύβουλο θέλει πάση θυσία τη νίκη με καλή μπάλα και πολλά γκολ διαφορά και να αφήσει πίσω του την ισοπαλία 0-0 με την Δόξα Δράμας την περασμένη Κυριακή και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας.


Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακο μετά το 0-0 με την ουραγό Δοξα Δραμας με μετριότατη εμφάνιση την περασμένη Κυριακη στο Καυτατζόγλειο. Το άκουσμα του προστίμου από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη έχει δημιουργήσει αναγκη στους παίκτες να παίξουν καλή μπάλα και να πάρουν μία άνετη πρόκριση μπροστά στον κόσμο τους.




ο Θρασύβουλος πηγαίνει στο Γεώργιος Καραισκακης γνωρίζοντας πως έχει όχι απλά δύσκολο έργο αλλα ουσιαστικά πηγαίνει για ένα θαύμα. Στόχος είναι να κάνει μία αξιοπρεπη εμφάνιση καθώς έχει ρίξει το βάρος στην β' εθνική όπου είναι ουραγός της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να σωθεί. Απων ο Βασιλείου για τους φιλοξενουμενους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  / OVER και το σημείο 1


Κέρκυρα – Δόξα 
Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχει η Κέρκυρα απέναντι στην Δόξα Δράμας στο «Νησί των Φαιάκων» στο πλαίσιο της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος,  με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει καλά στοιχεία τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα…

Η ομάδα της Κέρκυρας έρχεται από μία ήττα με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.  Επαιξε αρκετά καλά και δυσκόλεψε πολύ τους πράσινους μέχρι να υποκύψει με το γκολ του Λέτο.  Στα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων κανονικά προπονήθηκε ο τερματοφύλακας Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στο νησί των «Φαιάκων», ύστερα από την άδεια που είχε πάρει. Εκτός αποστολης εμειναν οι Κοντοδήμος και Μίχος, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. 


η Δόξα Δράμας έρχεται από δύο σημαντικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Την λευκή ισοπαλία που πήρε από την ΑΕΚ εκτός έδρας την περασμένη Τετάρτη, διαδέχτηκε ακόμα μία σημαντική ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Καυτατζόγλειο (τυπικά εντός έδρας) απέναντι στον πρωτοπόρο του πίνακα Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά στις απουσίες  του προπονητή των Δραμινών Μάκη Κατσαβάκη, στην σχετική λίστα μετά τους Καπέλ και Ψυχογιό, προστίθεται  και ο Αγγελούδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και έτσι προτιμήθηκε να  προφυλακτεί και να κάνει αποθεραπεία. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: το σημείο 1

ΠΑΣ Γιαννενα – Αστ.Τρίπολης 
Ο ΠΑΣ Γιαννενα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την πεμπτη φάση του κυπελλου Ελλάδας σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κριθεί και σε παραπανω από εννενήντα λεπτά…

Ο ΠΑΣ Γιαννενα του Αγγελου Αναστασιάδη έρχεται από την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την περασμένη Κυριακή. Ηταν ένα ματς που δέχτηκε το γκολ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο αλλα θα μπορουσε να έχει πετύχει ένα γκολ και να έχει αποφύγει την ήττα. 


Ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από την νίκη εντός έδρας με 1-0 επι του Παναιτωλικου για το πρωταθλημα το περασμένο Σαββατο. Ο κοουτς Σάκης Τσιώλης άφησε εκτός αποστολής τους Μπρέσκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Περόνε, Αλβάρεζ και Ροζέριο ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται έπειτα από καιρό ο Μπαρτολίνι.
ΠΡΟΤΑΣΗ:  UNDER και το σημείο Χ

BONUS μερικά στανταράκια ασσοι
118 ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
120 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΙΕΒΟ
137 ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ
138 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΟΛΙΒΕΪΡΕΝΣΕ

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου